Windows 10 kurulumda D diski nasıl silinmez?

yusufff33

Picopat
Daha fazla  
Windows 10'u tekrardan bilgisayarıma kuruyorum USB ile format atıyorum yani D diskimde önemli bilgilerim var ben sadece C diskine format atmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim ve şu an yükleme aşamasındayım biraz aciliyeti var.

Sürücü 0 bölüm 1 100 MB.
Sürücü 0 bölüm 2 15MB.
Sürücü 0 bölüm 3 223GB.
Sürücü 0 bölüm 5 506MB.

Sürücü 1 bölüm 1 15MB.
Sürücü 1 bölüm 2: Yedek 465GB.

Sürücü 0 C diskim.
Sürücü 1 D diskim.

Ne yapmam lazım?

Ben şimdi sürücü 0 olanlari sileceğim sonra biçimlendir deyip uygula mı diyeceğim?

Biçimlendir demenize gerek yok. D diskiniz harici kalanları silin sonra Windows'u sildiğiniz C diskini seçip öyle devam deyin.

Biçimlendir demenize gerek yok. D diskiniz harici kalanları silin sonra Windows'u sildiğiniz C diskini seçip öyle devam deyin.
Pardon tam anlayamadım şimdi c diski yani bölüm 0 hepsini sileceğim ve devam edeceğim değil mi?

Başka birşey yapacak mıyım

Sürücü 0'li alakali her şeyi silin ondan sonra ayırmamıs disk olunca sürücü 0A gelip yeni deyip tamam deyin öyle format atin sürücü 1E ellemeyin D diskine bir şey olmaz.

Pardon tam anlayamadım şimdi C diski yani bölüm 0 hepsini sileceğim ve devam edeceğim değil mi?

Başka bir şey yapacak mıyım?

C diskinizi yani sürücü 0'ı silin sonra yeni oluşan C diskini seçip devam deyin. Sürücü 1 yani D diskinizi ellemeyin.

Sürücü 0'li alakali her şeyi silin ondan sonra ayırmamıs disk olunca sürücü 0A gelip yeni deyip tamam deyin öyle format atin sürücü 1E ellemeyin D diskine bir şey olmaz.

Ama virüs varsa D diskinden tekrardan bulaşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…