ffKaan Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #1 RAM 8gb 1333MHz SSD veya HDD modeli 500gb ssd İşlemci İ5 3470 Böyle bir hata alıyorum C diskinde 50GB, D diskinde 230GB boş alan var. Nasıl yapacağım bilen var mı? ffKaan dedi: Böyle bir hata alıyorum C diskinde 50GB, D diskinde 230GB boş alan var. Nasıl yapacağım bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf eklemeyi unutmuşum. ffKaan dedi: Böyle bir hata alıyorum C diskinde 50GB, D diskinde 230GB boş alan var. Nasıl yapacağım bilen var mı? Fotoğraf eklemeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... ffKaan dedi: Böyle bir hata alıyorum C diskinde 50GB, D diskinde 230GB boş alan var. Nasıl yapacağım bilen var mı? Fotoğraf eklemeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm source klasörünün içindeki setupı çalıştırınca oluyo
Böyle bir hata alıyorum C diskinde 50GB, D diskinde 230GB boş alan var. Nasıl yapacağım bilen var mı? ffKaan dedi: Böyle bir hata alıyorum C diskinde 50GB, D diskinde 230GB boş alan var. Nasıl yapacağım bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf eklemeyi unutmuşum. ffKaan dedi: Böyle bir hata alıyorum C diskinde 50GB, D diskinde 230GB boş alan var. Nasıl yapacağım bilen var mı? Fotoğraf eklemeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... ffKaan dedi: Böyle bir hata alıyorum C diskinde 50GB, D diskinde 230GB boş alan var. Nasıl yapacağım bilen var mı? Fotoğraf eklemeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm source klasörünün içindeki setupı çalıştırınca oluyo