Drloopus Megapat Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2016 #1 Arkadaşlar technopat'ın tavsiyesiyle PC topladım. Windows 10 UEFI indirdim ve usb atıp kurulumunu gerçekleştirmek istedim hata verdi, bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Aldığım hata şuydu; error loading operating system. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2016
Arkadaşlar technopat'ın tavsiyesiyle PC topladım. Windows 10 UEFI indirdim ve usb atıp kurulumunu gerçekleştirmek istedim hata verdi, bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Aldığım hata şuydu; error loading operating system.
H halil_123 Hectopat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2016 #2 Kardeşim muhtemelen Windows'u flaşa düzgün yazamamış sındır doğru yazdığından emin misin?
H halil_123 Hectopat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2016 #3 Kardeşim muhtemelen Windows'u flaşa düzgün yazamamış sındır doğru yazdığından emin misin?
Drloopus Megapat Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2016 #4 hayır yazmamışım direk kopyaladım. şimdi flaş'a yazma işini yapıyorum inşallah olur Flaş a direk atarak yapmaya çalıştım flaş a yazdım oldu
hayır yazmamışım direk kopyaladım. şimdi flaş'a yazma işini yapıyorum inşallah olur Flaş a direk atarak yapmaya çalıştım flaş a yazdım oldu
H halil_123 Hectopat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2016 #5 Kardeşim direk kopyalamayla olmaz Link Rufus bu programı indirirsen düzgün bir şekilde formatını atabilirsin
Kardeşim direk kopyalamayla olmaz Link Rufus bu programı indirirsen düzgün bir şekilde formatını atabilirsin
Drloopus Megapat Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2016 #6 Evet öyle yaptım