Ege_1903 Kilopat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2017 #1 Windows 10 kurmaya çalıştım Rufus'tan, bootable ettikten sonra Technopat Windows 10 USB hazırlama videosundan baktım, hata veriyor ve sadece Kingston yerine (E) yazıyor. Ne içini açabiliyorum ne de bir şey atabiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2017
Windows 10 kurmaya çalıştım Rufus'tan, bootable ettikten sonra Technopat Windows 10 USB hazırlama videosundan baktım, hata veriyor ve sadece Kingston yerine (E) yazıyor. Ne içini açabiliyorum ne de bir şey atabiliyorum.
foro Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 68 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 15 Ekim 2017 #2 ISO dosyasını başarılı bir şekilde yazdırabildin mi USB'ye? Hata tam olarak nerede biraz detaylı yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2022
ISO dosyasını başarılı bir şekilde yazdırabildin mi USB'ye? Hata tam olarak nerede biraz detaylı yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.