techone Femtopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #21 TombulTux dedi: İkisinde de bu hatayı veriyor ne yapacağım. Hocam benim model Acer Aspire A316 33 C3uu. Genişletmek için tıkla... Maalesef konu beni aştı. Bildiğim ve araştırdıklarımın hepsi buydu, umarım sorunu çözecek biri çıkar.
TombulTux dedi: İkisinde de bu hatayı veriyor ne yapacağım. Hocam benim model Acer Aspire A316 33 C3uu. Genişletmek için tıkla... Maalesef konu beni aştı. Bildiğim ve araştırdıklarımın hepsi buydu, umarım sorunu çözecek biri çıkar.
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #22 techone dedi: WinRAR'dan çıkan exe. Dosyasını direk USB'ye kopyalamanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bayağı sürücü buldum hepsi uyumsuz uyumlu olanı nasıl bulacağım? techone dedi: Maalesef konu beni aştı. Bildiğim ve araştırdıklarımın hepsi buydu, umarım sorunu çözecek biri çıkar. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam bana vakit ayırdıgınız için teşekkürler en kotü tamirciye götürürüm. techone dedi: Maalesef konu beni aştı. Bildiğim ve araştırdıklarımın hepsi buydu, umarım sorunu çözecek biri çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şöyle çözdüm önce bende hazırda USB'si olan Chrome OS Flex indirdim sonra Windows 10 geçtim. Son düzenleme: 17 Ekim 2023
techone dedi: WinRAR'dan çıkan exe. Dosyasını direk USB'ye kopyalamanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bayağı sürücü buldum hepsi uyumsuz uyumlu olanı nasıl bulacağım? techone dedi: Maalesef konu beni aştı. Bildiğim ve araştırdıklarımın hepsi buydu, umarım sorunu çözecek biri çıkar. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam bana vakit ayırdıgınız için teşekkürler en kotü tamirciye götürürüm. techone dedi: Maalesef konu beni aştı. Bildiğim ve araştırdıklarımın hepsi buydu, umarım sorunu çözecek biri çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şöyle çözdüm önce bende hazırda USB'si olan Chrome OS Flex indirdim sonra Windows 10 geçtim.