Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.118 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:03 #11 juggernaut31 dedi: Çıkarmadan da çıkarıp da denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman tekrar format atmayı deneyin. Disk seçme ekranında diski düzgün biçimlendirdiğinizden emin olun.
juggernaut31 dedi: Çıkarmadan da çıkarıp da denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman tekrar format atmayı deneyin. Disk seçme ekranında diski düzgün biçimlendirdiğinizden emin olun.
juggernaut31 Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 93 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:04 #12 İso dosyasında mı sıkıntı var acaba önce LTSC 2019 kurmuştum sorun olmadıydı ama 1 saat sonra 2021'e geçmem gerekti o yüzden format atıyorum.
İso dosyasında mı sıkıntı var acaba önce LTSC 2019 kurmuştum sorun olmadıydı ama 1 saat sonra 2021'e geçmem gerekti o yüzden format atıyorum.
M Mehmetm Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 641 Cuma 22:04 #13 Bende bilgisayar donmaya başlayınca kapatmıştım tekrar açmak istediğimde bilgisayar düzgün başlatılamadı uyarısı verdi oradan sıfırla yaptıktan sonra benim de aynı şekilde hazırlanıyor yazısından sonra yeniden başlatıyor bu döngüye girdi.
Bende bilgisayar donmaya başlayınca kapatmıştım tekrar açmak istediğimde bilgisayar düzgün başlatılamadı uyarısı verdi oradan sıfırla yaptıktan sonra benim de aynı şekilde hazırlanıyor yazısından sonra yeniden başlatıyor bu döngüye girdi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.118 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:05 #14 juggernaut31 dedi: ISO dosyasında mı sıkıntı var acaba önce LTSC 2019 kurmuştum sorun olmadıydı ama 1 saat sonra 2021'e geçmem gerekti o yüzden format atıyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir ama ilk olarak tekrar format atmayı deneyin.
juggernaut31 dedi: ISO dosyasında mı sıkıntı var acaba önce LTSC 2019 kurmuştum sorun olmadıydı ama 1 saat sonra 2021'e geçmem gerekti o yüzden format atıyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir ama ilk olarak tekrar format atmayı deneyin.
juggernaut31 Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 93 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:05 #15 Einstein dedi: O zaman tekrar format atmayı deneyin. Disk seçme ekranında diski düzgün biçimlendirdiğinizden emin olun. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim olmadı.
Einstein dedi: O zaman tekrar format atmayı deneyin. Disk seçme ekranında diski düzgün biçimlendirdiğinizden emin olun. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim olmadı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.118 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:05 #16 juggernaut31 dedi: Onu da denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi ISO'da problem olabilir.
juggernaut31 dedi: Onu da denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi ISO'da problem olabilir.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.553 Makaleler 60 Çözümler 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:10 #17 juggernaut31 dedi: Onu da denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... En güncel ve oynanmamış sürüm ile dene.
juggernaut31 dedi: Onu da denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... En güncel ve oynanmamış sürüm ile dene.