Windows 10 Kurulumda Hiçbir Sürücü Bulunamadı Hatası

senechaux

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar birkaç gün önce Hepsiburada'dan Lenovo V330 Intel Core i3 8130U 8GB 240GB SSD Freedos 15.6" Fiyatı bu ürünü satın aldım.

Ürünün açıklamasında da belirtildiği gibi ürüne ekstradan 4 GB RAM ve 240GB SSD eklenildiği söyleniyor. BIOS ekranında 8 GB RAM'i görüyorum fakat ne yazık ki HDD: Not İnstalled hatası alıyorum.

Rufus ile UEFI olarak hazırladığım orijinal Windows 10 kurmaya çalışırken sürücüyü kuracağım bölüme gelince sürücü bulunamadı hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
BIOS ismi Phoenix Securecore Technology Setup biraz araştırma yaptım fakar AHCI ayarını bu BIOS'ta bulamadım.

Acaba SSD'yi takmadan mı gönderdiler yoksa sonradan ekledikleri için benim aktive etmem gereken birkaç ayar mı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığınız cihazda HDD yok SSD'ye kuracaksın.

Kardeşim ben de biliyorum HDD olmadığını ama SSD Windows 10 kurulum ekranında gözükmüyor. Kuramıyorum o yüzden.

BIOS ana ekranını çekip atar mısın? Fotoğraf üzerinden yardım edeyim.

Yok hayır başka menü seçeneği yok Advanced,Configuration ve Boot sekmeleri var sadece.

Normalde bütün bileşenleri kendi okuması lazım, garip.
Sorununuz mecbur çözülecek serviste

Anladım teşekkürler yinede ilginiz için, internette araştırdım SATA Driver kurulumu yapın filan diyorduda pek beceremeyeceğim için kalkışmadım, servisten tekrar gelince ne olup olmadığını yazarım buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…