Windows 10 kurulumda siyah ekran

MuradEfe

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600, GeForce RTX 3060Ti, 16GB 3600MHz RAM, 1TB M.2 SSD, A520M K V2, 650W PSU.
Meslek
Öğrenci(Bilişim)
Windows 11 kullaniyordum fakat 10'a geçmek istedim. ISO dosyasi kullanarak USB'siz geçtim Windows 10'a. Sonra kurulum ekranı gelmiyor. Monitör kapalı gözüküyor. Kasa çalışıyor ama ekran yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem açıkken yükleme yapmaya mı çalıştınız? Yani sistem içinde ISO ile sıkıntılı bir süreç olur.

Sistem açıkken yükleme yapmaya mı çalıştınız? Yani sistem içinde ISO ile sıkıntılı bir süreç olur.

Evet bir video izledim adam yapiyordu ve sorunsuz açılıyordu ben de aynısını yaptım fakat ekran gelmiyor.

Bir forumda kapat aç yapinca düzeliyor diyordu bende yaptim olmuyor RAM'leri çıkar takta yaptım.

biosa girebiliyorum hocam normal kurulum yeri açılmıyor sadece

USB yazma imkanı varsa sıfır yapın. Herkesin donanım ve izlediği taktik bir olmayabilir.

Bilgisayarı kullanamıyorum derken tam anlamadım? Kısıtlama mı var yoksa kullanma konusunda deneyimli değilim gibi bir durum mu?

Bilgisayarı kullanamıyorum derken tam anlamadım? Kısıtlama mı var yoksa kullanma konusunda deneyimli değilim gibi bir durum mu?

Ekran gelmiyor diyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…