Windows 10 kurulumda siyah ekran

MuradEfe

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600, GeForce RTX 3060Ti, 16GB 3600MHz RAM, 1TB M.2 SSD, A520M K V2, 650W PSU.
Meslek
Öğrenci(Bilişim)
Windows 11 kullaniyordum fakat 10'a geçmek istedim. ISO dosyasi kullanarak USB'siz geçtim Windows 10'a. Sonra kurulum ekranı gelmiyor. Monitör kapalı gözüküyor. Kasa çalışıyor ama ekran yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir imkan varsa çok iyi olur. Sanırım yükleme sırasında hem eski sistemin hem de atılmaya çalışılan sistemin boot dosyalarında sıkıntı olmuş

Hocam Windows kurulu USB taktim boottan 1.ye aldim hâla görüntü yok.

USB disk düzgün ve doğru araçla hazırlanmışsa, USB cihazı boot sıralamasında veya hızlı boot tuşu ile belirtilmiş ise ve görüntü yoksa sıkıntı başka yerde olabilir. Windows ISO dosyasını kopyala yapıştır ile atmadık Flash belleğe değil mi?

Hocam yazmayı unutmuşum yaptım her şeyi BIOS'a girip UEFI yaptım ve Secure Boot kapattım USB belleği anakartın USB flash kısmına takıp kurulumu yaptım yardımlarınız için çok sağ ol şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…