Arkadaşlar Techbench'den Windows 10 Home indirecektim ama Home china var o yüzden indirmedim. Bir de Windows 10 seçeneği var. Bu seçeneği seçersem kurulumda Windows sürümü seçebilecek miyim?
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
Eğer ki kurulumda "Bir anahtarım yok." seçeneğini seçerseniz istediğiniz sürümü (Pro,Home,Education,Home Single Language) seçebiliyorsunuz. Ayrıca Microsoft'un kendi sitesinden indirin.
Microsoft'un kendi sitesinden indirin. Şu anki Windows'unuz etkinleştirilmişse aynı sürümü kuruyor galiba, en azından ben seçememiştim. Seçememeniz durumunda kurulum USB'si üzerindeki "ei.cfg" ve "pid.txt" dosyalarında değişiklik yapmayı deneyebiliriz.
Microsoft kendi sitesinde tamamen bedava olarak .iso dosyasını veriyor zaten sizde ekstranan Rufus gibi bir uygulamayla flash belleğinizi bootable bi format belleği haline getirip netten key alıp tamamen orjinal bir şekilde kullanabilirsiniz
Kendi sitesinden indiğiniz launcher, indirdiğiniz sisteme göre mi indirilsin diye soruyor. Eğer aynı cihaza veya farklı sürüm indireceksiniz o bölümün işaretini kaldırın ve öyle indirin.