Windows 10 Kurulumda Takılma Sorunu

Samet Kuzu

Decapat
Windows 8.1 olan laptopumu Win 10 yapmak için setup indirdim, başlattım. Her şey iyi giderken güncelleştirmeler alınıyor bölümünde %46'ya kadar gayet hızlı doldu ama %46'da takıldı. Yaklaşık 45 dk. oldu. Herhangi bir sıkıntı mı oldu veya çözümü var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 olan laptopumu Win 10 yapmak için setup indirdim, başlattım. Her şey iyi giderken güncelleştirmeler alınıyor bölümünde %46'ya kadar gayet hızlı doldu ama %46'da takıldı. Yaklaşık 45 dk. oldu. Herhangi bir sıkıntı mı oldu veya çözümü var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

İnternet bağlantınızı kontrol ettiniz mi? Ayrıca Rufus ile mi yazdırdınız? Uefi/GPT olan bölümleri düzgün ayarlamadıysanız bu sorun olabilir. Reset atıp sıfırdan formatlamayı deneyin. Yine aynı sorun olursa güncelleştirme ekranına gelmeden İnternet bağlantısını kesip Windows'a geçtikten sonra denersiniz. Aklıma gelenler bunlar.

Boot ayarlarından "Security Boot" aktif mi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı