yunus emre aksoy Hectopat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2018 #1 Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım. Bu bilgisayar bana Freedos olarak geldi. Dizüstü bilgisayarımda CD girişi olmadığı için USB driverı indirmeye çalışıyorum fakat her seferinde hata veriyor, yardım edebilecek kimse var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2018
Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım. Bu bilgisayar bana Freedos olarak geldi. Dizüstü bilgisayarımda CD girişi olmadığı için USB driverı indirmeye çalışıyorum fakat her seferinde hata veriyor, yardım edebilecek kimse var mı?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.070 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2018 #2 Çalışan bir bilgisayara Windows'u indir ve Rufus ile USB'ye yazdır. Sonra bu USB'yi yeni aldığım bilgisayara boot ettir ve kurulum yap.
Çalışan bir bilgisayara Windows'u indir ve Rufus ile USB'ye yazdır. Sonra bu USB'yi yeni aldığım bilgisayara boot ettir ve kurulum yap.