oguzhanaw Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #1 Samsung 970 EVO M.2 SSD aldım Windows kurmaya başladım ama %97 kalıyor. 1 saat falan bekledik hiç ilerleme yok (anakart= ASUS TUF Gaming X570 PRO wi-fi) Şimdiden yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.
Samsung 970 EVO M.2 SSD aldım Windows kurmaya başladım ama %97 kalıyor. 1 saat falan bekledik hiç ilerleme yok (anakart= ASUS TUF Gaming X570 PRO wi-fi) Şimdiden yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.
A AuthorR Centipat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 37 Çözümler 1 9 Ocak 2021 #2 ISO dosyasından kaynaklı olabilir. Benzer sorun yaşadım yeniden indirip kurmayı deneyebilirsin. Böyle çözmüştüm.
ISO dosyasından kaynaklı olabilir. Benzer sorun yaşadım yeniden indirip kurmayı deneyebilirsin. Böyle çözmüştüm.
Frik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 4 9 Ocak 2021 #3 M.2 SSD’de olması garip geldi ama biraz daha bekleyebilir misiniz? Ben de laptopa fotmat attığımda %95’de 8 saat kalmıştı.
M.2 SSD’de olması garip geldi ama biraz daha bekleyebilir misiniz? Ben de laptopa fotmat attığımda %95’de 8 saat kalmıştı.
Ainnt Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #4 m.2 ssd'de takılı kalıyorsa %100 format diskin bozuktur. Temiz ve sağlam bir format diski ile tekrar format at.
m.2 ssd'de takılı kalıyorsa %100 format diskin bozuktur. Temiz ve sağlam bir format diski ile tekrar format at.
oguzhanaw Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #5 AuthorR dedi: ISO dosyasından kaynaklı olabilir. Benzer sorun yaşadım yeniden indirip kurmayı deneyebilirsin. Böyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... usb bellek ten yapıyorum Frik dedi: M.2 SSD’de olması garip geldi ama biraz daha bekleyebilir misiniz? Ben de laptopa fotmat attığımda %95’de 8 saat kalmıştı. Genişletmek için tıkla... m.2 ssd niye garip geldii masaüste kullanıyorum ve bekledim olmadı Ainnt dedi: M.2 SSD'de takılı kalıyorsa %100 format diskin bozuktur. Temiz ve sağlam bir format diski ile tekrar format at. Genişletmek için tıkla... 2 Tane HDD bağlı bilgisayara M.2 aldık onu takıp kullanıcağız USB bellek üzerinden yapıyoruz.
AuthorR dedi: ISO dosyasından kaynaklı olabilir. Benzer sorun yaşadım yeniden indirip kurmayı deneyebilirsin. Böyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... usb bellek ten yapıyorum Frik dedi: M.2 SSD’de olması garip geldi ama biraz daha bekleyebilir misiniz? Ben de laptopa fotmat attığımda %95’de 8 saat kalmıştı. Genişletmek için tıkla... m.2 ssd niye garip geldii masaüste kullanıyorum ve bekledim olmadı Ainnt dedi: M.2 SSD'de takılı kalıyorsa %100 format diskin bozuktur. Temiz ve sağlam bir format diski ile tekrar format at. Genişletmek için tıkla... 2 Tane HDD bağlı bilgisayara M.2 aldık onu takıp kullanıcağız USB bellek üzerinden yapıyoruz.