Azmich Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 1.219 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog Profil Kapağı 1524498912 4 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar kurulumu başlattıktan sonra "Boş alan hesaplama" kısmına kadar geliyorum ardından kurulum başa dönüyor. Çözümü bilen var mı?
Arkadaşlar kurulumu başlattıktan sonra "Boş alan hesaplama" kısmına kadar geliyorum ardından kurulum başa dönüyor. Çözümü bilen var mı?
alp3rnt Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #2 Azmich dedi: Arkadaşlar kurulumu başlattıktan sonra "boş alan hesaplama" kısmına kadar geliyorum ardından kurulum başa dönüyor. Çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim aradan 7 yıl geçmiş umarım işe yarar başlangıçta BIOS'a girip boot device yi HDD olarak tekrar değiştireceksiniz
Azmich dedi: Arkadaşlar kurulumu başlattıktan sonra "boş alan hesaplama" kısmına kadar geliyorum ardından kurulum başa dönüyor. Çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim aradan 7 yıl geçmiş umarım işe yarar başlangıçta BIOS'a girip boot device yi HDD olarak tekrar değiştireceksiniz