Samedcglr Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 104 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #1 RAM 4 GB Ekran kartı R7 200 Anakart Pegatron İşlemci i3 550 Evet bilgisiyarı sıfırladım ve bölge seçme yerinde kaldım. Klavye ve mouse görmüyor ne yapmalıyım? Sıfırlama yaparken tüm sürücüler, Windows yeniden yükleme ve her şeyi kaldır seçmiştim. Dosya Ekleri IMG20220408230026.jpg 84,8 KB · Görüntüleme: 59
Evet bilgisiyarı sıfırladım ve bölge seçme yerinde kaldım. Klavye ve mouse görmüyor ne yapmalıyım? Sıfırlama yaparken tüm sürücüler, Windows yeniden yükleme ve her şeyi kaldır seçmiştim.
Troiaa Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 112 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #2 Tab ve enter tuşları ile ilerle. Dondu ise PC kapat aç. Artı 0 Eksi
KS KS Samedcglr Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 104 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #3 Troiaa dedi: Tab ve enter tuşları ile ilerle. Dondu ise PC kapat aç. Genişletmek için tıkla... Klavyede çalışmıyor ışıkları yanmıyor. Artı 0 Eksi
Troiaa dedi: Tab ve enter tuşları ile ilerle. Dondu ise PC kapat aç. Genişletmek için tıkla... Klavyede çalışmıyor ışıkları yanmıyor.
Troiaa Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 112 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #4 Açma düğmesine basılı tut kapat ve tekrar aç. HDD ölmüş olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Samedcglr Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 104 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #5 Troiaa dedi: Açma düğmesine basılı tut kapat ve tekrar aç. HDD ölmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Olmadı niye ölsünki. BIOS ayalara girip yapamaz mıyız? Artı 0 Eksi
Troiaa dedi: Açma düğmesine basılı tut kapat ve tekrar aç. HDD ölmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Olmadı niye ölsünki. BIOS ayalara girip yapamaz mıyız?
Troiaa Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 112 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #6 Samedcglr dedi: Olmadı niye ölsünki. BIOS ayalara girip yapamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Kurulumu en baştan dene bir. Artı 0 Eksi
Samedcglr dedi: Olmadı niye ölsünki. BIOS ayalara girip yapamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Kurulumu en baştan dene bir.