Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 424 Çözümler 4 4 Haziran 2020 #1 FreeDOS sisteme Windows 10 kurmak istiyorum fakat "error loading operating System" hatasını alıyorum.
FreeDOS sisteme Windows 10 kurmak istiyorum fakat "error loading operating System" hatasını alıyorum.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 4 Haziran 2020 #2 Bu hatayı hangi işlem sırasında alıyorsunuz? Ekranda sadece bu hata mı beliriyor? ISO dosyasını nereden temin ettiniz?
Bu hatayı hangi işlem sırasında alıyorsunuz? Ekranda sadece bu hata mı beliriyor? ISO dosyasını nereden temin ettiniz?
Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 424 Çözümler 4 5 Haziran 2020 #3 akiyorm dedi: Bu hatayı hangi işlem sırasında alıyorsunuz? Ekranda sadece bu hata mı beliriyor? ISO dosyasını nereden temin ettiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam hatayı çözdüm, yüklediğim dosyayı Rufus ile bir şeyler yaparak hazır hale getirdim şu anda Windows kurulu.
akiyorm dedi: Bu hatayı hangi işlem sırasında alıyorsunuz? Ekranda sadece bu hata mı beliriyor? ISO dosyasını nereden temin ettiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam hatayı çözdüm, yüklediğim dosyayı Rufus ile bir şeyler yaparak hazır hale getirdim şu anda Windows kurulu.