bloggerr Femtopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Kasım 2024 #1 Hiçbir bilgim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Burhan61 Decapat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 1.333 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2024 #2 Ücretsiz Windows 10 Ürün Anahtarı ve Aktifleştirme Yöntemi Ücretsiz Windows 10 Pro ve Home ürün anahtarları bu içerikte paylaşıldı. Hemen tıklayın bedava ürün Win 10 lisans anahtarını alın ve aktifleştirin. umutaki.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ücretsiz Windows 10 Ürün Anahtarı ve Aktifleştirme Yöntemi Ücretsiz Windows 10 Pro ve Home ürün anahtarları bu içerikte paylaşıldı. Hemen tıklayın bedava ürün Win 10 lisans anahtarını alın ve aktifleştirin. umutaki.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bloggerr Femtopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Kasım 2024 #3 Burhan61 dedi: Ücretsiz Windows 10 Ürün Anahtarı ve Aktifleştirme Yöntemi Ücretsiz Windows 10 Pro ve Home ürün anahtarları bu içerikte paylaşıldı. Hemen tıklayın bedava ürün Win 10 lisans anahtarını alın ve aktifleştirin. umutaki.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yapıyorum ama en son kısımda hata veriyor bilgisayarda şuan 2 GB RAM takılı o yüzden oluyor olabilir mi ssd de yok.
Burhan61 dedi: Ücretsiz Windows 10 Ürün Anahtarı ve Aktifleştirme Yöntemi Ücretsiz Windows 10 Pro ve Home ürün anahtarları bu içerikte paylaşıldı. Hemen tıklayın bedava ürün Win 10 lisans anahtarını alın ve aktifleştirin. umutaki.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yapıyorum ama en son kısımda hata veriyor bilgisayarda şuan 2 GB RAM takılı o yüzden oluyor olabilir mi ssd de yok.
Burhan61 Decapat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 1.333 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2024 #4 bloggerr dedi: Yapıyorum ama en son kısımda hata veriyor bilgisayarda şu an 2 GB RAM takılı o yüzden oluyor olabilir mi SSD de yok. Genişletmek için tıkla... Hocam o kodların hepsini yeni metin belgesi açıp yapıştırın. CTRL+Shift+S yapıp .bat diye kaydedip yönetici olarak çalıştırın.
bloggerr dedi: Yapıyorum ama en son kısımda hata veriyor bilgisayarda şu an 2 GB RAM takılı o yüzden oluyor olabilir mi SSD de yok. Genişletmek için tıkla... Hocam o kodların hepsini yeni metin belgesi açıp yapıştırın. CTRL+Shift+S yapıp .bat diye kaydedip yönetici olarak çalıştırın.
bloggerr Femtopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Kasım 2024 #5 Burhan61 dedi: Hocam o kodların hepsini yeni metin belgesi açıp yapıştırın. CTRL+Shift+S yapıp .bat diye kaydedip yönetici olarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Anlamadim bat diye kaydedip yönetici olarak derken biraz teknolojiye uzak olduğum için anlamıyorum kusura bakmayın.
Burhan61 dedi: Hocam o kodların hepsini yeni metin belgesi açıp yapıştırın. CTRL+Shift+S yapıp .bat diye kaydedip yönetici olarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Anlamadim bat diye kaydedip yönetici olarak derken biraz teknolojiye uzak olduğum için anlamıyorum kusura bakmayın.