Windows 10 kurulumu nasıl yapılır?

at13a

Centipat
Yer
Çorum/İskilip
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,
Cihazıma temiz kurulum atacağım bu zamana kadar hep "kurulumu yap, uygulamalarını yükle" yaptım. Şimdiyse diyorum ki daha temiz bir kurulum yapayım. Bilgisayarım malum biraz eski olduğundan çok zorlanmasın.

Bu durumda sorularım şunlardır:
Sistemime en iyi hangi işletim sistemi ve sürümü yakışır?
Sistemimi nasıl olduğundan daha hızlı bir hale getirebilirim?
Sistemimi nelerle güçlendirebilirim?
Nasıl muhteşem bir temiz kurulum atarım?

Yardımcı olursanız sevinirim ha bu arada sistem özelliklerim aşağıdadır.

Sistem Özelliklerim: Casper Nirvana CD.VTI3470G | ECS H61H2-MV v1.0 | 8GB DDR3 RAM | Samsung 870 EVO SSD (500GB) | Microsoft(R) Windows(R) 10 Home Single Language | ACPI x64 Tabanlı Bilgisayar | DirectX 12 | QuadCore Intel(R) Core(R) i5-3470, 3400Mhz | NVIDIA GeForce GT 710 (3GB) | American Megatrends 4.6.5 |

Ekipmanlarım: Gomax K2 | Rampage Glory SMX-R63 | TP-Link UB500 | Sandisk Ultra (128GB) | PHILIPS 190S 1280x1024 75Hz | deilmi DB-09 |

Ne güzel herşeyi yazmışsın tebrikler sana.
SSD olduğu için Windows 10 rahat kullanabilirsin. Hatta Technopatta Orgitorenks diye birinin Windows 10 Lite sürüm yapma var ben yaptım gerçekten güzel, onunla beraber daha da hızlı olur.
Veya Windows 10 LTSC 2019 diye bir sürüm var bu da düşük sistemler için önerilen sürümüdür. Onunda arşivi var technopatta.
Technopat'ta detaylı Windows 10 kurulum videosu var bakabilirsiniz.

Hocam başlığa Windows 10 yazmışım kusura bakmayın. Sizce sistemim için en iyisi Windows 10'mudur?
Eski sürümler destek kesildi. Ama Windows 10 sizde kasmaz iyidir yani bende de size yakin bilgisayar var Windows 10 rahat.

Bu LTSC sürümler: (arkadaşım yükledi çok begendi)

Lite sürüm yapma yani hafifletilmiş (ben yaptım performanslı güzel):
Konu 'NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama v3' Rehber: NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama v3

Gündüz Daha çok yardım ederim şuan gece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı