T TheBabayega Femtopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #1 Merhabalar herkese, Yeni bir sistem topladıktan sonra Windows 10 kurulumu esnasında internet kesintisi olma durumunda bir problemle karşılaşılabilir mi? İnternetim sık sık kopuyor ve bu durum beni endişelendiriyor.
Merhabalar herkese, Yeni bir sistem topladıktan sonra Windows 10 kurulumu esnasında internet kesintisi olma durumunda bir problemle karşılaşılabilir mi? İnternetim sık sık kopuyor ve bu durum beni endişelendiriyor.
Çözüm 5 5 56153 23 Kasım 2020 Microsoft hesabınıza bağlanamazsanız dijital lisans aktifleştirilemez. Sürücüler internetten kurulamaz ve yerel olarak ne varsa o kurulur. OneDrive vs. gibi özellikler internet gelene kadar çalışmaz. Başka da pek bir şey yok. Dert etmenize gerek yok yani. Daha sonra bağlandığınızda her şey düzelir.
Microsoft hesabınıza bağlanamazsanız dijital lisans aktifleştirilemez. Sürücüler internetten kurulamaz ve yerel olarak ne varsa o kurulur. OneDrive vs. gibi özellikler internet gelene kadar çalışmaz. Başka da pek bir şey yok. Dert etmenize gerek yok yani. Daha sonra bağlandığınızda her şey düzelir.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 23 Kasım 2020 #2 Microsoft hesabınıza bağlanamazsanız dijital lisans aktifleştirilemez. Sürücüler internetten kurulamaz ve yerel olarak ne varsa o kurulur. OneDrive vs. gibi özellikler internet gelene kadar çalışmaz. Başka da pek bir şey yok. Dert etmenize gerek yok yani. Daha sonra bağlandığınızda her şey düzelir. Artı 0 Eksi Çözüm
Microsoft hesabınıza bağlanamazsanız dijital lisans aktifleştirilemez. Sürücüler internetten kurulamaz ve yerel olarak ne varsa o kurulur. OneDrive vs. gibi özellikler internet gelene kadar çalışmaz. Başka da pek bir şey yok. Dert etmenize gerek yok yani. Daha sonra bağlandığınızda her şey düzelir.
B BonaFide Centipat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 56 23 Kasım 2020 #3 Kurulum esnasında bir problem çıkmaz. Artı 0 Eksi
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 23 Kasım 2020 #4 Sıkıntı olmaz. İnternet bağlanınca her şeyi otomatik yükler. Artı 0 Eksi
KS KS T TheBabayega Femtopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #5 56153 dedi: Microsoft hesabınıza bağlanamazsanız dijital lisans aktifleştirilemez. Sürücüler internetten kurulamaz ve yerel olarak ne varsa o kurulur. OneDrive vs. gibi özellikler internet gelene kadar çalışmaz. Başka da pek bir şey yok. Dert etmenize gerek yok yani. Daha sonra bağlandığınızda her şey düzelir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
56153 dedi: Microsoft hesabınıza bağlanamazsanız dijital lisans aktifleştirilemez. Sürücüler internetten kurulamaz ve yerel olarak ne varsa o kurulur. OneDrive vs. gibi özellikler internet gelene kadar çalışmaz. Başka da pek bir şey yok. Dert etmenize gerek yok yani. Daha sonra bağlandığınızda her şey düzelir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.