Windows 10 kurulumu sonrası düşük FPS

GroxyTB

Femtopat
Daha fazla  
2-3 gün önce Win 8.1 kurdum laptopa, 3 gün sonra 1 saniyelik ekranda ve seste takılmalar oldu ama FPS'im normal değerdeydi. Sonrasında düzelir diye Win 10 yaptım şimdi ise bilgisayar çok ısınıyor ve 120 FPS aldığım oyunda 30-40 zor görmeye başladım. Donanımsal mı yoksa yazılımsal mı bir türlü kestiremedim. SSD'ye baktım, RAM'i kontrol ettim, ekran kartı ve işlemciler eskiye nazaran çok sıcak. Aşırı ısınınca yine takılıyor. RAM 4 GB DDR3 1333MHz ve sürekli olarak 80-90'a dayanıyor. İşlemci de 60'larda fakat hiçbir şey açık değil, boştaki durumu bu.

Hocam driverlarınızı kurun.

Öncelikle sürücülerini kurun ve oynadığınız oyuna sağ tıklayıp uyumluluk kısmından "tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" aktif hale getirin.

Bütün driverleri el ile kurdum. sistem eski win 8. 1 e dönmeyi denerim ve ek olarak tam ekran iyleştirmeleri devre dışı. Ama hala drop yiyorum. Ram takviyesi yapmam drop sorununu çözermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…