Abi Windows 7 kullanıyordum, oynadıgım oyun League of Legends hata vermeye basladıgında Windows 10'a geçmemi soylediler ve ben de Windows 10 Pro kurdum. Şu anda da Windows 10 kaldırmıyor, FPS 3'e düşüyor. Çok ağır abi ne yapmam lazım benim lütfen desteğine bilgine ihtiyacım var. Flasla WIN10SPECıel falan var dedi arkadaşlarım flasın içinde BIOS'a giriceksin flası seciceksin dediler. Otomatik güncelleyecek BIOS'tan flası USB göremedim kendi kafama göre enable/disable yaptım şimdi ise bilgisayarımda flash bellek hiç gözükmüyor. Aygıt yönetisinde de söyle bir hata veriyor: Bilinmeyen USB aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu). Güncelleme yapmamı söylediler ama sonunda "bilinmeyen USB aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)" bunu söylüyor. Yardımını bekliyorum saygıdeğer abi gerçekten Allah razı olsun derim bu oyun tek sansım abi çalışıyorum ve bazı kötü alışkanlıklarımdan uzaklaşmam için bilgisayarımı eskisi gibi yapmam lazım ve evimde oturup işimden evime evimden işime gitmem için yardımını ihtiyacım var abi. Canı gönülden yazıyorum size lütfen sistem: Intel(r) Core(tm)2 Duo CPU E7500 @2.93GHz 2.93GHz yüklü bellek 2, 00 GB 64 Bit.
X64 görev yöneticisinde açık programlar 32 Bit gözüküyor.