Windows 10 kurulumu sonrası ne yapılmalı?

Daha fazla  
Arkadaşlar, ekran kartım ile LoL'de düşük FPS aldığım için temiz bir kurulum yapmaya karar verdim. İzlemem gereken adımları söyler misiniz kurulum sonrası?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ekran kartım ile LoL'de düşük FPS aldığım için temiz bir kurulum yapmaya karar verdim. İzlemem gereken adımları söyler misiniz kurulum sonrası?

Bu video yardımcı olabılır adım adım izle:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapmanız gereken ilk ve en önemli şey Windows Update i çalıştırmak. Kendisinin gerekli driver ve güncellemeleri yapmasını sağlamak. Daha sonra aygıt yöneticisinden tespit edilemeyen , driver ı kurulmayan aygıtları tespit edip ilgili driver ları yüklemek. Daha sonra ekran kartınızın ilgili yazılımlarını yüklemek. Ben bu aşamadan sonra daha fazla yazılım ve driver kurmadan önce kendi kisisellestirmelerimi , bios ayarlarını , overclock kullanacaksam overclock ile ilgili ayarlarımı yapıyorum. Daha sonra hersey stabil çalışıyorsa kişisel yazılımlarımı yükleyip kurulumu tamamlıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı