denzii0 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2021 #1 Nasıl silerim bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2021
Çözüm saygısızlık yapma 19 Aralık 2021 Disk yöneticisi>sorun olan diski üstüne getirip sağ tık >birim ve harfi değiştir> birimi sil yada gizle yazar. saygısızlık yapma dedi: Disk yöneticisi>sorun olan diski üstüne getirip sağ tık >birim ve harfi değiştir> birimi sil yada gizle yazar. Genişletmek için tıkla... Bu arada silmez, sadece gizler. Silince sıkıntı çıkabilir.
Disk yöneticisi>sorun olan diski üstüne getirip sağ tık >birim ve harfi değiştir> birimi sil yada gizle yazar. saygısızlık yapma dedi: Disk yöneticisi>sorun olan diski üstüne getirip sağ tık >birim ve harfi değiştir> birimi sil yada gizle yazar. Genişletmek için tıkla... Bu arada silmez, sadece gizler. Silince sıkıntı çıkabilir.
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.884 Çözümler 40 19 Aralık 2021 #11 denzii0 dedi: Sağ olun ama konuyu nasıl kapatacağım. Genişletmek için tıkla... Modlar görürse kapatır. Bu arada çözüm olarak raporlarsanız sevinirim hocam Artı 0 Eksi
denzii0 dedi: Sağ olun ama konuyu nasıl kapatacağım. Genişletmek için tıkla... Modlar görürse kapatır. Bu arada çözüm olarak raporlarsanız sevinirim hocam
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #12 denzii0 dedi: Sağ olun ama konuyu nasıl kapatacağım. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz mesajın sağındaki tik işaretine basarsanız o mesaji çözüm olarak işaretlersiniz. Artı 0 Eksi
denzii0 dedi: Sağ olun ama konuyu nasıl kapatacağım. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz mesajın sağındaki tik işaretine basarsanız o mesaji çözüm olarak işaretlersiniz.
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.884 Çözümler 40 19 Aralık 2021 #13 14kero dedi: İstediğiniz mesajın sağındaki tik işaretine basarsanız o mesaji çözüm olarak işaretlersiniz. Genişletmek için tıkla... İllah mod olmasına gerek yokmu yani? Artı 0 Eksi
14kero dedi: İstediğiniz mesajın sağındaki tik işaretine basarsanız o mesaji çözüm olarak işaretlersiniz. Genişletmek için tıkla... İllah mod olmasına gerek yokmu yani?
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #14 saygısızlık yapma dedi: İllah mod olmasına gerek yokmu yani? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Artı 0 Eksi
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.884 Çözümler 40 19 Aralık 2021 #15 Hocam benim mesajı çözüm işaretleyecektiniz. Gitti çözüm rozetim 14kero dedi: Aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam. Sayesinde yeni birşey öğrendim. Artı 0 Eksi
Hocam benim mesajı çözüm işaretleyecektiniz. Gitti çözüm rozetim 14kero dedi: Aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam. Sayesinde yeni birşey öğrendim.