Y yigit san Femtopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #1 Windows 10 kuruyordum. Tam bitti derken tekrar kurulum ekranına attı. Sonra flash belleği çıkarıp denedim, bu sefer de ondan geriye sayma işlemi bitti. Monitör sinyal yok yazısı çıktı.
Windows 10 kuruyordum. Tam bitti derken tekrar kurulum ekranına attı. Sonra flash belleği çıkarıp denedim, bu sefer de ondan geriye sayma işlemi bitti. Monitör sinyal yok yazısı çıktı.
KS KS Y yigit san Femtopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #11 414605 dedi: Hocam eski konuların birinde böyle bir çözüm buldum dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... bakabilrmiyim Artı 0 Eksi
414605 dedi: Hocam eski konuların birinde böyle bir çözüm buldum dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... bakabilrmiyim
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 26 Mart 2021 #12 Hocam alıntıda belirttim. Bios'tan USB seçili ise her başlangıçta kurulum tekrar başlar. Bios'tan harddisk'i/ssd'yi ilk sıraya alın. Genişletmek için tıkla... Konunun linki; Windows 10 kurulumda sürekli yeniden başlama sorunu Bugün w10 üstüne format atayım dedim kuruluyor ancak tamamlanıyor kısmına gelmeden yeniden başlatıyor ve sürekli olarak yeniden kuruyor. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Hocam alıntıda belirttim. Bios'tan USB seçili ise her başlangıçta kurulum tekrar başlar. Bios'tan harddisk'i/ssd'yi ilk sıraya alın. Genişletmek için tıkla... Konunun linki; Windows 10 kurulumda sürekli yeniden başlama sorunu Bugün w10 üstüne format atayım dedim kuruluyor ancak tamamlanıyor kısmına gelmeden yeniden başlatıyor ve sürekli olarak yeniden kuruyor. www.technopat.net