Çözüldü Windows 10 kurulumu tamamlanmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ysnsln

Hectopat
Windows 10 kurulumu USB'den yapıyorum hiçbir sıkıntı yok. Kurmaya başlıyor dosyalar falan kurulduktan sonra tekrar başlatılması gerekiyor diyor. Reset attiktan sonra anakart ekranında donup kalıyor. Sinir oldum. Yardim edin lütfen.
Edit: Format atma nedenim akşam eve geldim PC işlem yapmıyor ekran geliyor. Alt sekmeler falan hiçbir şey çalışmıyordu. Tarihi 5252'ye almıştı kendi kendine.

Kurulum1.jpg
Kurulum2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tarih ayarları değişiyorsa, BIOS pili bitik olabilir. Sistemin durumu nedir?

Sistem daha yeni sayilir hocam. 1 yıllık PC.
USB'yi çıkardım denedim gene olmadı. Arkadaşların dediği gibi tekrar Windows indireyim. Acaba SSD bozulmus olabilir mi? Çünkü ilk açtığımda açılıyordu ama alt sekmeler durum çubuğu hiçbir şey gelmeiyordu.
Şimdi tekrar Win indirip tekrar deneyeceğim. İns olur. Umarım SSD bozulmamıştir. Bilgisayarı aldığım yer zamanında maliyeye bile şikayet etmeme rağmen bilgisayarın faturasını vermedi.

Kurulum dosyalarında hata var gibi.

Tekrar Windows 10 indireceğim deneyeceğim.
6 saattir uğraşıyorum yeni Windows 10 indirdim MBR mi GPT mi yapacağım derken GPT yaptım denedim gene yukarıdaki gibi oldu şimdi de MBR deneyeceğim.
Bu sefer de MBR olarak denedim gene aynı yerde kaldı. Acaba SSD mi bozuldu. BIOS'a falan girebiliyorum.
En son hard diski başka bilgisayara taktım formatladim düzeldi.
Windows ISO'nun flash belleğe sorunsuz bir şekilde yazdırıldığından emin olun. Mümkünse farklı bir program aracılığıyla tekrar yazdırın. Belki sorununuza çözüm olabilir.

Sistem daha yeni sayilir hocam. 1 yıllık PC.
USB'yi çıkardım denedim gene olmadı. Arkadaşların dediği gibi tekrar Windows indireyim. Acaba SSD bozulmus olabilir mi? Çünkü ilk açtığımda açılıyordu ama alt sekmeler durum çubuğu hiçbir şey gelmeiyordu.
Şimdi tekrar Win indirip tekrar deneyeceğim. İns olur. Umarım SSD bozulmamıştir. Bilgisayarı aldığım yer zamanında maliyeye bile şikayet etmeme rağmen bilgisayarın faturasını vermedi.

Kurulum dosyalarında hata var gibi.

Tekrar Windows 10 indireceğim deneyeceğim.
6 saattir uğraşıyorum yeni Windows 10 indirdim MBR mi GPT mi yapacağım derken GPT yaptım denedim gene yukarıdaki gibi oldu şimdi de MBR deneyeceğim.
Bu sefer de MBR olarak denedim gene aynı yerde kaldı. Acaba SSD mi bozuldu. BIOS'a falan girebiliyorum.
En son hard diski başka bilgisayara taktım formatladim düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı