Merhabalar, UEFI Windows 10 kurmak için Rufus ile kurulum USB'si hazırladım, ilk defa böyle bir şey başıma geliyor. Boot menüsünden USB belleğimi seçtiğimde, bu ekran geliyor ve bu ekranda kalıyorum:
Emin misiniz? Bende geliyordu diye hatırlıyorum. BIOS güncellemeyi dene. Kurulum USB'sinin düzgün olduğundan emin ol. Aynı sorunu yaşamıştım, sinirlenip taktım Windows 7 USB'sini yaptım temiz kurulumu. Yapış o yapış, şimdi BIOS güncelledim tekrar kurmayı deneyeceğim.
Merhabalar, UEFI Windows 10 kurmak için Rufus ile kurulum USB'si hazırladım, ilk defa böyle bir şey başıma geliyor. Boot menüsünden USB belleğimi seçtiğimde bu ekran geliyor ve bu ekranda kalıyorum:
Benim format atmamın nedeni aslında, HDD'nin SATA bağlantısını kestiğimde sistem açılmıyordu. Yani SSD'min içinde Windows Boot Manager yok, bunun nedeni ise HDD'de halihazırda bir UEFI Windows 10 kuruluyken, SSD'yi takıp ona tekrar Windows 10 kurmam. Bu sorunu çözmek için uğraşıyorum söylemek istedim.
üüArkadaşlar sorunu çözdüm. Öndeki USB portları yerine arkadaki portlardan birini kullandım. Konu kilitlenebilir, yardımcı olan, olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.