Çözüldü Windows 10 kurulumunda 0xc0000428 "The digital signature for this file couldn't be verified" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkan1422

Centipat
Yeni aldığım bilgisayara Windows 10 kurmaya çalışıyorum ama her boot edişimde hata ile karşılaşıyorum.

8ee9b0b9-f49e-4e50-b223-42d664edb5ed.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kurulum dosyanız doğrulanamadığından dolayı hata veriyor. Muhtemelen çakma Windows ISO dosyası bulup yazdınız flash belleğinize. ISO dosyanızı Windows'un orginal sitesinden indirip Rufus ile yazmayı deneyin sorun düzelecektir.

Edit: Windows10 orijinal sitesi. Bulamazsanız diye bıraktım.
Kurulum dosyanız doğrulanamadığından dolayı hata veriyor. Muhtemelen çakma Windows ISO dosyası bulup yazdınız flash belleğinize. ISO dosyanızı Windows'un orginal sitesinden indirip Rufus ile yazmayı deneyin sorun düzelecektir.

Edit: Windows10 orijinal sitesi. Bulamazsanız diye bıraktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kurulum dosyanız doğrulanamadığından dolayı hata veriyor. Muhtemelen çakma Windows ISO dosyası bulup yazdınız flash belleğinize. ISO dosyanızı Windows'un orginal sitesinden indirip Rufus ile yazmayı deniyin sorun düzelecektir.

Edit: Windows10 orginal sitesi bulamazsanız diye bıraktım.

Aslında hayır orijinal sitesinden indirmiş kendi bilgisayarıma kurulum yapmıştım çok önceden.

Aslında hayır orijinal sitesinden indirmiş kendi bilgisayarıma kurulum yapmıştım çok önceden.

Eski sürümden kaynaklı bir durumda olabilir. Attığım linkten indirip temiz kurulum yaparak sorununu giderirsin. Sorunun çözülürse eğer yazımım altında bulunan rapor kısmına tıklayıp çözüldü seçersen sevinirim. Yine aklına takılan bir konu olursa etiketlemen yeterli olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı