Windows 10 Kurulumunda 0xc1800103 Hatası

M.Mert.

Megapat
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar topladım ve Windows 10 kurmak istedim. Bunun için şu anki bilgisayarımdan USB hazırlayacaktım. Windows'un kendi sitesinden "Media Creation Tool" indirdim. Orada gerekli şeyleri yaptım. %100 olduktan sonra hata veriyor. İnternette önerilen bazı şeyleri denedim ancak bir işe yaramadı. Kesin bir çözümünü bilen var mı? Yoksa aklıma Windows 8.1 ISO olarak indirip kurup sonradan yükseltmek geldi. Tabii Windows 8.1'de sorun çıkıp çıkmayacağını bilemiyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
İmaj olarak indirmeniz lazımdı. C dizinini kontrol edin gizli olarak içinde imaj olabilir kontrol edin. Eğer yok ise disk temizleme yapın tekrar dediğim şekilde indirebilirsiniz. Net hızınızın ve VPN benzeri kullanmamanız gerekiyor.

Sizin linkler bozuktu ama o konunun altına yorum atan birinin söylediği İnternet Explorer üzerinden olan öneriyle yaptım. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı