meloo0128 Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #1 Windows 7 bilgisayarıma Windows 10 kurarken ISO dosyasını çalıştırdıktan sonra başlıktaki hatayı alıyorum. Bunun çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim bilgisayar, özelliklerinden kaynaklanıyor olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Windows 7 bilgisayarıma Windows 10 kurarken ISO dosyasını çalıştırdıktan sonra başlıktaki hatayı alıyorum. Bunun çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim bilgisayar, özelliklerinden kaynaklanıyor olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
KaçakÇay Femtopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #2 Iso dosyasını yeniden Rufus kullanarak yaz.
meloo0128 Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #3 KaçakÇay dedi: Iso dosyasını yeniden Rufus kullanarak yaz. Genişletmek için tıkla... rufus derken ? KaçakÇay dedi: Iso dosyasını yeniden Rufus kullanarak yaz. Genişletmek için tıkla... isoyu flaşa atmadım setup ile kurmayı denedim
KaçakÇay dedi: Iso dosyasını yeniden Rufus kullanarak yaz. Genişletmek için tıkla... rufus derken ? KaçakÇay dedi: Iso dosyasını yeniden Rufus kullanarak yaz. Genişletmek için tıkla... isoyu flaşa atmadım setup ile kurmayı denedim
KaçakÇay Femtopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #4 meloo0128 dedi: rufus derken ? isoyu flaşa atmadım setup ile kurmayı denedim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
meloo0128 dedi: rufus derken ? isoyu flaşa atmadım setup ile kurmayı denedim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et