Mazrah961 Hectopat Katılım 16 Ocak 2018 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2018 #1 PC'ye temiz bir kurulum yapmak istiyordum, flasha Rufus ile en güncel Windows 10'u kurdum sorunsuz. Ama kurulum ekranı böyle bir hata verdi. Daha sonra diski ayırmaya çalıştım ikinci resimdeki hatayı verdi. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2018
PC'ye temiz bir kurulum yapmak istiyordum, flasha Rufus ile en güncel Windows 10'u kurdum sorunsuz. Ama kurulum ekranı böyle bir hata verdi. Daha sonra diski ayırmaya çalıştım ikinci resimdeki hatayı verdi.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2018 #2 Yeni deyin. Diskinizin boyutunu MB olarak hesaplayın (1 GB=1000 MB olmazsa olmaz.) Ardından "Tamam" deyin. Tekrar "Yeni" deyip ayarlarla oynamayın. Bu sefer direkt "Kaydet" tuşuna basın ve Windows kurun.
Yeni deyin. Diskinizin boyutunu MB olarak hesaplayın (1 GB=1000 MB olmazsa olmaz.) Ardından "Tamam" deyin. Tekrar "Yeni" deyip ayarlarla oynamayın. Bu sefer direkt "Kaydet" tuşuna basın ve Windows kurun.