M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.759 Çözümler 10 15 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, burada ne yapmam lazım? Yardımcı olur musunuz? Sadece Windows'u yani C sıfırlayacağım, D diski duracak.
Arkadaşlar, burada ne yapmam lazım? Yardımcı olur musunuz? Sadece Windows'u yani C sıfırlayacağım, D diski duracak.
4 448762 Kilopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.857 Makaleler 2 Çözümler 32 15 Mayıs 2021 #2 Fotogtafta secili olan diski bicimlendirip onu sec ve devam et. Artı 0 Eksi
Solomonn Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2021 #3 C diskini biçimlendirin efendim. Artı 0 Eksi
M mRekt Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #4 Mert1337 dedi: Arkadaşlar, burada ne yapmam lazım? Yardımcı olur musunuz? Sadece Windows'u yani C sıfırlayacağım, D diski duracak. Eki Görüntüle 1024163 Genişletmek için tıkla... Sürücü 1 bölüm 4'ü silip sonrasında ayrılmamış alanı yeni deyip oluşturun sonra biçimlendirip ileri deyin kurulum başlar. Artı 0 Eksi
Mert1337 dedi: Arkadaşlar, burada ne yapmam lazım? Yardımcı olur musunuz? Sadece Windows'u yani C sıfırlayacağım, D diski duracak. Eki Görüntüle 1024163 Genişletmek için tıkla... Sürücü 1 bölüm 4'ü silip sonrasında ayrılmamış alanı yeni deyip oluşturun sonra biçimlendirip ileri deyin kurulum başlar.
KS KS M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.759 Çözümler 10 15 Mayıs 2021 #5 mRekt dedi: Sürücü 1 bölüm 4'ü silip sonrasında ayrılmamış alanı yeni deyip oluşturun sonra biçimlendirip ileri deyin kurulum başlar. Genişletmek için tıkla... Hocam önce biçimlendirdim sildim yeni deyip oluşturdum devam dedim. Artı 0 Eksi
mRekt dedi: Sürücü 1 bölüm 4'ü silip sonrasında ayrılmamış alanı yeni deyip oluşturun sonra biçimlendirip ileri deyin kurulum başlar. Genişletmek için tıkla... Hocam önce biçimlendirdim sildim yeni deyip oluşturdum devam dedim.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 15 Mayıs 2021 #6 68 mb 16 mb ve 100 mb lık bölümleri silmeyi unutma cift isletim sistemi oluyor başıma geldi Artı 0 Eksi
M mRekt Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #7 Mert1337 dedi: Hocam önce biçimlendirdim sildim yeni deyip oluşturdum devam dedim. Genişletmek için tıkla... Yanlış olmus once silip sonra yeni deyip bicimlendirecektiniz ama bir sey olmaz zarar gelmez. Artı 0 Eksi
Mert1337 dedi: Hocam önce biçimlendirdim sildim yeni deyip oluşturdum devam dedim. Genişletmek için tıkla... Yanlış olmus once silip sonra yeni deyip bicimlendirecektiniz ama bir sey olmaz zarar gelmez.
KS KS M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.759 Çözümler 10 15 Mayıs 2021 #8 alicsndemir dedi: 68 MB ve 16 MB'lık bölümleri silmeyi unutma cift isletim sistemi oluyor başıma geldi Genişletmek için tıkla... Geçtim bile mRekt dedi: Yanlış olmus once silip sonra yeni deyip bicimlendirecektiniz ama bir sey olmaz zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... umarim Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: 68 MB ve 16 MB'lık bölümleri silmeyi unutma cift isletim sistemi oluyor başıma geldi Genişletmek için tıkla... Geçtim bile mRekt dedi: Yanlış olmus once silip sonra yeni deyip bicimlendirecektiniz ama bir sey olmaz zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... umarim
M mRekt Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #9 alicsndemir dedi: 68 MB 16 MB ve 100 MB'lık bölümleri silmeyi unutma cift isletim sistemi oluyor başıma geldi. Genişletmek için tıkla... Oyle bir şey omrum hayatim boyunca basima gelmedi geleni de duymadim sizde nasıl oldu hocam? Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: 68 MB 16 MB ve 100 MB'lık bölümleri silmeyi unutma cift isletim sistemi oluyor başıma geldi. Genişletmek için tıkla... Oyle bir şey omrum hayatim boyunca basima gelmedi geleni de duymadim sizde nasıl oldu hocam?
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 15 Mayıs 2021 #10 Mert1337 dedi: Geçtim bile Genişletmek için tıkla... Sorun olursa tekrar format atarsın mRekt dedi: Oyle bir şey omrum hayatim boyunca basima gelmedi geleni de duymadim sizde nasıl oldu hocam? Genişletmek için tıkla... Vallahi ilk format zamanlarımdı kurtarmayı silmemişim açılışta 2 tane Windows 10 seçim ekranı geliyordu tekrar format atmam gerekti Artı 0 Eksi
Mert1337 dedi: Geçtim bile Genişletmek için tıkla... Sorun olursa tekrar format atarsın mRekt dedi: Oyle bir şey omrum hayatim boyunca basima gelmedi geleni de duymadim sizde nasıl oldu hocam? Genişletmek için tıkla... Vallahi ilk format zamanlarımdı kurtarmayı silmemişim açılışta 2 tane Windows 10 seçim ekranı geliyordu tekrar format atmam gerekti