Çözüldü Windows 10 kurulumunda "Failed to set MokListXRT" ve "Could not create MokListXRT" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DarkiNS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, şu an Ubuntu kullanıyorum ve silip Windows 10'a geçme kararı aldım. Ancak kurulumda Failed to set MokListXRT: Out of Recources ve Could not create MokListXRT: Out of Recources diyor.
Orijinal ISO'yu indirdim ve Rufus ile UEFI kurulum yapmak için USB belleğimi ayarladım. Ubuntu sorunsuz açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum yaparken USB belleği mi çıkardınız? ayrıca UEFI kurulum mu yapmak istiyorsunuz? (Boot ekranında herhangi bir UEFI yazısı görmedim.)

Son düzenleme:
Kurulum yaparken USB belleği mi çıkardınız? ayrıca UEFI kurulum mu yapmak istiyorsunuz? (Boot ekranında herhangi bir UEFI yazısı görmedim.)
Yok hocam çıkarmadım. USB belleğimi geçen gün düşürmüştüm ondan olabilir mi? (Sorunsuz çalışıyor şuan)

Yok hocam çıkarmadım. USB belleğimi geçen gün düşürmüştüm ondan olabilir mi? (sorunsuz çalışıyor şu an)

BIOS'da Boot sekmesi altında UEFI seçin. Eğer sorun devam ediyorsan lütfen USB'ye tekrar ISO dosyasını UEFI olarak yazdırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…