Temiz kurulumdan kastınız format atmak ise:Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller.
Bugün iş yerimde kullandığım bilgisayarda problem yaşadığımdan dolayı Windows 11'den 10'a temiz kurulum yapmaya çalışıyorum fakat kurulumu yaparken kernel ve page not found gibi hatalar alıyorum. Windows'a erişebilsem minidump atacağım fakat Windows'a erişemiyorum bir bilgisi olan varsa sevinirim.
Temiz kurulumdan kastınız format atmak ise:
Orijinal ISO dosyasıyla yapıyorsunuz değil mi?
Daha önce o yöntemle format atmadım. Normal format diski oluşturup yaparsanız daha sağlıklı olur.Hocam format atıyorum internet üzerinden medya yükleyici olarak indirdim ISO olarak değil.
Daha önce o yöntemle format atmadım. Normal format diski oluşturup yaparsanız daha sağlıklı olur.
Mecbur başka bilgisayar ile düzgün format diski hazırlamalısınız. Benim önerlerim:Hocam bilgisayar açılmadığı için değiştiremiyorum IRQL hatasıda veriyor şu an her 2-3dakikada bir mavi ekran hatası alıyorum.
Kurulumu gerçekleştirmeye çalışıyorum olmuyor bir önerisi olan var mı?
Mecbur başka bilgisayar ile düzgün format diski hazırlamalısınız. Benim önerlerim:
- Rufus yerine Ventoy kullan
- kurulum aşamasında önüne gelen her kutucuğun tikini kaldır (zorunlu olanlar hariç)
Bilemiyorum. Kurulum bitmeden format diskini çıkarmadıysanız ve %100 orjinal iso'yu indirdiyseniz.Hocam temiz kurulumda yaptım yine bir şey değişmedi.
Bu sefer ise böyle bir problem çıkıyor.
Bilemiyorum. Kurulum bitmeden format diskini çıkarmadıysanız ve %100 orijinal iso'yu indirdiyseniz.
Sorun hakkında net bir bilgi çıkarabilmek zor.
APU sistem değilse ekran kartına takın. Eğer ekran kartına taktığınıza eminseniz tekniker durumu daha net çözecektir.Hocam şimdi M.2 SSD'yi söküp taktım bilgisayarı açmaya çalışıyorum ekrana görüntü gelmiyor VGA to HDMI dönüştürücüsü kullanıyorum her şey eksiksiz bağlı bunu nasıl halledebilirim bilginiz var mı acaba?