MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #11 Bayram Reis dedi: APU sistem değilse ekran kartına takın. Eğer ekran kartına taktığınıza eminseniz tekniker durumu daha net çözecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şekilde hallettim windowsuda zar zorda olsa kurdum fakat şimdi saniye başı mavi ekran veriyor.
Bayram Reis dedi: APU sistem değilse ekran kartına takın. Eğer ekran kartına taktığınıza eminseniz tekniker durumu daha net çözecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şekilde hallettim windowsuda zar zorda olsa kurdum fakat şimdi saniye başı mavi ekran veriyor.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.622 Makaleler 25 Çözümler 172 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 16 Nisan 2025 #12 MithraT dedi: Hocam bir şekilde hallettim windowsuda zar zorda olsa kurdum fakat şimdi saniye başı mavi ekran veriyor. Genişletmek için tıkla... Yeni bir konu açıp dump dosyanızı ve ayrıntıları paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırız.
MithraT dedi: Hocam bir şekilde hallettim windowsuda zar zorda olsa kurdum fakat şimdi saniye başı mavi ekran veriyor. Genişletmek için tıkla... Yeni bir konu açıp dump dosyanızı ve ayrıntıları paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırız.
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #13 Bayram Reis dedi: Yeni bir konu açıp dump dosyanızı ve ayrıntıları paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırız. Genişletmek için tıkla... Her şey için teşekkür ederim yeni konu açtım.
Bayram Reis dedi: Yeni bir konu açıp dump dosyanızı ve ayrıntıları paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırız. Genişletmek için tıkla... Her şey için teşekkür ederim yeni konu açtım.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.622 Makaleler 25 Çözümler 172 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 16 Nisan 2025 #14 MithraT dedi: Her şey için teşekkür ederim yeni konu açtım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi günler ve iyi sosyaller dilerim
MithraT dedi: Her şey için teşekkür ederim yeni konu açtım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi günler ve iyi sosyaller dilerim