ardaalmynk Femtopat Katılım 16 Mayıs 2025 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #1 Windows 10 format atarken yanlışlıkla diskleri sildim. Göz at kısmındaki kısımlara basınca hata veriyor.
Windows 10 format atarken yanlışlıkla diskleri sildim. Göz at kısmındaki kısımlara basınca hata veriyor.
Çözüm ardaalmynk 18 Ağustos 2025 Einstein dedi: ISO dosyasını nereden indirdiniz ve flash belleği hangi program ile hazırladınız? Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkür ederim, flash tak çıkar yapınca düzeldi.
Einstein dedi: ISO dosyasını nereden indirdiniz ve flash belleği hangi program ile hazırladınız? Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkür ederim, flash tak çıkar yapınca düzeldi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.392 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #11 ardaalmynk dedi: Vallahi bulamadım o kısmı. Diski okuyor PC. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını nereden indirdiniz ve flash belleği hangi program ile hazırladınız? Artı 0 Eksi
ardaalmynk dedi: Vallahi bulamadım o kısmı. Diski okuyor PC. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını nereden indirdiniz ve flash belleği hangi program ile hazırladınız?
KS KS ardaalmynk Femtopat Katılım 16 Mayıs 2025 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #12 Einstein dedi: ISO dosyasını nereden indirdiniz ve flash belleği hangi program ile hazırladınız? Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkür ederim, flash tak çıkar yapınca düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Einstein dedi: ISO dosyasını nereden indirdiniz ve flash belleği hangi program ile hazırladınız? Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkür ederim, flash tak çıkar yapınca düzeldi.