Benmiraç Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #11 Einstein dedi: Evet hocam öyle görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki eski SSD’ime nasıl geri dönebilirim. Çok soru soruduğum için kusura bakmayın.
Einstein dedi: Evet hocam öyle görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki eski SSD’ime nasıl geri dönebilirim. Çok soru soruduğum için kusura bakmayın.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #12 Benmiraç dedi: Hocam peki eski SSD'ime nasıl geri dönebilirim. Çok soru soruduğum için kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sürücü 0 ve 1'e ait bölümleri tek tek silin. Daha sonra M.2 SSD'nizi seçip kuruluma devam edin.
Benmiraç dedi: Hocam peki eski SSD'ime nasıl geri dönebilirim. Çok soru soruduğum için kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sürücü 0 ve 1'e ait bölümleri tek tek silin. Daha sonra M.2 SSD'nizi seçip kuruluma devam edin.
Benmiraç Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #13 Einstein dedi: Sürücü 0 ve 1'e ait bölümleri tek tek silin. Daha sonra M.2 SSD'nizi seçip kuruluma devam edin. Genişletmek için tıkla... Hocam dediklerinizi yaptım. Kuruluma geçtikten sonra attı ve tekrardan kurulum ekranına geçti. Hiçbir türlü çalışmayacak galiba. Bende diğer SSD'ye kuruyorum. Desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Einstein dedi: Sürücü 0 ve 1'e ait bölümleri tek tek silin. Daha sonra M.2 SSD'nizi seçip kuruluma devam edin. Genişletmek için tıkla... Hocam dediklerinizi yaptım. Kuruluma geçtikten sonra attı ve tekrardan kurulum ekranına geçti. Hiçbir türlü çalışmayacak galiba. Bende diğer SSD'ye kuruyorum. Desteğiniz için çok teşekkür ederim.