THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 5 Şubat 2019 #11 Sürücünüz gayet güncel ve işlevsel. Titreşimler rahatsız edici seviyeye gelirse de Windows 8 driveriını indirip kurabilirsiniz. ATI Radeon™ HD 4350 Drivers & Support | AMD Ek olarak monitörün modelini girerek varsa güncel bir sürücü onu da yüklemeniz titreşimleri azaltabilir.
Sürücünüz gayet güncel ve işlevsel. Titreşimler rahatsız edici seviyeye gelirse de Windows 8 driveriını indirip kurabilirsiniz. ATI Radeon™ HD 4350 Drivers & Support | AMD Ek olarak monitörün modelini girerek varsa güncel bir sürücü onu da yüklemeniz titreşimleri azaltabilir.
ARI Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 252 Makaleler 1 Yer Bal Kovanı Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2019 #12 THE_MILLER dedi: Sürücünüz gayet güncel ve işlevsel. Titreşimler rahatsız edici seviyeye gelirse de Windows 8 driveriını indirip kurabilirsiniz. ATI Radeon™ HD 4350 Drivers & Support | AMD Ek olarak monitörün modelini girerek varsa güncel bir sürücü onu da yüklemeniz titreşimleri azaltabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran yenileme sıklığı 60 Hz olarak yer alıyor. 70,75,85 Hz getirisi nedir?
THE_MILLER dedi: Sürücünüz gayet güncel ve işlevsel. Titreşimler rahatsız edici seviyeye gelirse de Windows 8 driveriını indirip kurabilirsiniz. ATI Radeon™ HD 4350 Drivers & Support | AMD Ek olarak monitörün modelini girerek varsa güncel bir sürücü onu da yüklemeniz titreşimleri azaltabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran yenileme sıklığı 60 Hz olarak yer alıyor. 70,75,85 Hz getirisi nedir?
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.036 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2019 #13 ARI dedi: Hayır görünmüyor. Birden fazla ekran kartı için ortak kullanılan driver yüklenmiş. Evet Windows 10 , Windows 8 yükleniyorsa sıkıntı yok. Yani Windows 8 64 bit driveri kabul etmez mi demek istiyorsunuz? Benim ki 4350 bu arada. Genişletmek için tıkla... Bende kurulmadığına dair uyarı verdi, zaten driverı otomatik windows 10 kurdu da sadece cs 1.6 fps sorunu yaşattı onu da oynamayı bıraktım.
ARI dedi: Hayır görünmüyor. Birden fazla ekran kartı için ortak kullanılan driver yüklenmiş. Evet Windows 10 , Windows 8 yükleniyorsa sıkıntı yok. Yani Windows 8 64 bit driveri kabul etmez mi demek istiyorsunuz? Benim ki 4350 bu arada. Genişletmek için tıkla... Bende kurulmadığına dair uyarı verdi, zaten driverı otomatik windows 10 kurdu da sadece cs 1.6 fps sorunu yaşattı onu da oynamayı bıraktım.
ARI Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 252 Makaleler 1 Yer Bal Kovanı Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2019 #14 Silinen üye dedi: Bende kurulmadığına dair uyarı verdi, zaten driverı otomatik windows 10 kurdu da sadece cs 1.6 fps sorunu yaşattı onu da oynamayı bıraktım. Genişletmek için tıkla... Anladım. Şimdi ben indirip kurarsam arada ki farkı nasıl anlayabileceğimi düşünüyorum?
Silinen üye dedi: Bende kurulmadığına dair uyarı verdi, zaten driverı otomatik windows 10 kurdu da sadece cs 1.6 fps sorunu yaşattı onu da oynamayı bıraktım. Genişletmek için tıkla... Anladım. Şimdi ben indirip kurarsam arada ki farkı nasıl anlayabileceğimi düşünüyorum?
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.036 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #15 ARI dedi: Anladım. Şimdi ben indirip kurarsam arada ki farkı nasıl anlayabileceğimi düşünüyorum? Genişletmek için tıkla... Kurulumu tamamlıyor gibi yapıyor, en son karşına sarı ünlem işaretli uyarı çıkıyor onu açıp okumuştum. Bir şeye derman olmadı anlamına gelen bir yazı vardı.
ARI dedi: Anladım. Şimdi ben indirip kurarsam arada ki farkı nasıl anlayabileceğimi düşünüyorum? Genişletmek için tıkla... Kurulumu tamamlıyor gibi yapıyor, en son karşına sarı ünlem işaretli uyarı çıkıyor onu açıp okumuştum. Bir şeye derman olmadı anlamına gelen bir yazı vardı.