Windows 10 kurulurken " 0x80300024" hatası

mertkaplandar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Bilgisayarım Windows 10 kurmak için bir format USB'si hazırladım.
Bilgisayarıma taktım tam Windows'un nereye kurulacağı yerde diski seçip ileri deyince "Windows seçtiğiniz konuma yüklenemedi. Lütfen medya sürücünüzü deneyleyin. Oluşan durumla ilgili daha fazla bilgi: 0x80300024" şeklinde bir hata aldım.
İnternette biraz araştırdım fakat hiçbir çözüm işe yaramadı.
Sistemimde 1 adet hard disk bulunmakta. Bu hard disk ikiye bölünmüş. Birinde şahsi dosyalarım varken diğerinde Windows olacak.
Sorun nedir acaba nasıl düzeltebilirim? Şu anda PC kullanılamaz halde ve benim PC'ye ihtiyacım var.

Çok kısa beklemenizi rica ediyorum. PC'yi kapatmıştım yeniden kurulum USB'sini takıp başlattım aynı ekrana gelince resmi atacağım.
İşte durum alttaki gibi.

Dosya Ekleri

• IMG_20210722_215255.jpg
    IMG_20210722_215255.jpg
    248,4 KB · Görüntüleme: 267
Son düzenleme:
Çok kısa beklemenizi rica ediyorum. PC'yi kapatmıştım yeniden kurulum USB'sini takıp başlattım aynı ekrana gelince resmi atacağım.
İşte durum alttaki gibi.
Ayrılmamış Alan yazıyor yani daha bölüm bile oluşturmamışsın şuanda. Yeni'ye basın ve bütün boyutuyla beraber bölüm oluşturun.

Yeni butonuna basınca bana ne kadarlık bir bölüm oluşturmam gerektiğini soruyor. Hepsini seçip tamama basıyorum ama hiçbir şey olmuyor. (Yeniye basıp bölüm oluşturmayı daha önce denedim fakat yazmayı unutmuşum)
Şu anda tekrar denedim. Yeni bölüm oluştururken "Yeni bölüm oluşturulamadı." Hatası aldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı