7 726124 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 1.723 Çözümler 8 3 Haziran 2024 #41 hus3yin46 dedi: Hocam gelişmiş diye bir şey yok sadece aç var. Ona tıkladığımda onume uygulamalar gelıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam öyle yap sorun olmaz.
hus3yin46 dedi: Hocam gelişmiş diye bir şey yok sadece aç var. Ona tıkladığımda onume uygulamalar gelıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam öyle yap sorun olmaz.
hus3yin46 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #42 726124 dedi: Tamam öyle yap sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam aynen dediğin gibi yaptım tikli ve tiksiz olarak da yaptım ama olmuyor aynı hata çıkıyor galıba tekrardan format atmak lazım en son çare olarak seninde hakkın ödenmez yardımcı oldun bu kadar hakkını helal et.
726124 dedi: Tamam öyle yap sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam aynen dediğin gibi yaptım tikli ve tiksiz olarak da yaptım ama olmuyor aynı hata çıkıyor galıba tekrardan format atmak lazım en son çare olarak seninde hakkın ödenmez yardımcı oldun bu kadar hakkını helal et.