M Magdur64 Femtopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #1 Öncelikle merhaba, bilgisayarıma yeni SSD aldım USB bellek ile Windows 10 kurdum fakat klavyede bazı tuşlar çalışıyor bazıları çalışmıyor. Mesela "ğ" harfine bastığım zaman SM10/ yazıyor F tuşları çalışmıyor.
Öncelikle merhaba, bilgisayarıma yeni SSD aldım USB bellek ile Windows 10 kurdum fakat klavyede bazı tuşlar çalışıyor bazıları çalışmıyor. Mesela "ğ" harfine bastığım zaman SM10/ yazıyor F tuşları çalışmıyor.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 15 Kasım 2020 #2 Klavye düzeni Türkçe Q olarak ayarlı mı?
M Magdur64 Femtopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #3 Berkay Davas dedi: Klavye düzeni Türkçe Q olarak ayarlı mı? Genişletmek için tıkla... Evet Türkçe Q olarak ayarlı olmasına rağmen böyle
Berkay Davas dedi: Klavye düzeni Türkçe Q olarak ayarlı mı? Genişletmek için tıkla... Evet Türkçe Q olarak ayarlı olmasına rağmen böyle