Windows 10 laptop kilitlenme sorunu

TahaBey7

Decapat
Yer
Semt-i Emekköy
Daha fazla  
Bilgisayarın şarjı 0 gözüküyor. Sanırım ondan dolayı bilgisayar aniden kendini kilitliyor bazen. Bunu kapatabiliyor muyuz? Ya da kısaca kilitlenme nasıl kapatılır?

İlk olarak laptopun pilini çıkar ve kafa at tam şarj dolana kadar bekle ve yine kafa at sonra bir PUBG gir ne olduğuna bak büyük ihtimal düzelir. Kafa atmasanda olur buzluğa koyabilirsin 1 saatliğine.

İlk olarak laptopun pilini çıkar ve kafa at tam şarj dolana kadar bekle ve yine kafa at sonra bir PUBG gir ne olduğuna bak büyük ihtimal düzelir. Kafa atmasanda olur buzluğa koyabilirsin 1 saatliğine.
Sinirle bataryaya işkence ettim ben. 50000 defa çıkardım buzluğa attım; CS:GO girdim, GTA 5 girdim hiçbir şey değişmedi. (sen demeden önce yapmıştım.) Hem şarj dolmuyor, niye onu da anlamadım arada bir ışığı yanıyor aha şuan da yandı, şimdi söndü.

Sinirle bataryaya işkence ettim ben. 50000 defa çıkardım buzluğa attım; CS:GO girdim, GTA 5 girdim hiçbir şey değişmedi. (Sen demeden önce yapmıştım.) Hem şarj dolmuyor, niye onu da anlamadım arada bir ışığı yanıyor aha şu an da yandı, şimdi söndü.

Tek çözüm bataryayı değiştirmek o zaman rahata erersin kilitlenmede olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı