Windows 10 laptopa Java indirilmemesi ve Forge açılmaması

OMertO

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC ile neredeyse 5 aydır ilgilenmiyordum. O zamanlar her şey düzgün çalışıyordu ama yaklaşık 1 hafta önce 1.12.2 Forge'u açmaya çalıştım fakat installer dosyasını oluşturmasına rağmen açılmadı. Ben de internette araştırma yaptım Java 8'i silip Java 7 indirdim. Bu sefer Minecraft açılmadı. Java 8'i tekrar yüklediğimde ise kurulmadı aynı zamanda Forge da açılmıyor; 1.15 altı sürümlerde Forge açılmıyor mod kuramıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar PC ile neredeyse 5 aydır ilgilenmiyordum. O zamanlar her şey düzgün çalışıyordu ama yaklaşık 1 hafta önce 1.12.2 Forge'u açmaya çalıştım fakat installer dosyasını oluşturmasına rağmen açılmadı. Ben de internette araştırma yaptım Java 8'i silip Java 7 indirdim. Bu sefer Minecraft açılmadı. Java 8'i tekrar yüklediğimde ise kurulmadı aynı zamanda Forge da açılmıyor; 1.15 altı sürümlerde Forge açılmıyor mod kuramıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
OYUN ORJİNAL Mİ?

Crash dosyasını buraya atar mısınız?

şu an titan launcher kullanıyorum ama 1-2 haftaya premium alcam premium alınca düzelir mi
java sorununu bir şekilde hallettim javada sıkıntı yok ama 1.15 altı sürümlerde forge açılmıyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı