Çözüldü Windows 10 laptopı tekrar FreeDOS'a çevirmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ilansalamandre

Femtopat
Lenovo Ideapad Gaming FreeDOS laptopa Windows 10 kurulumu yaptım. Sonrasında format attım fakat sıkıntılar çıktı. Wi-Fi'ye bağlanamıyorum, hiçbir ağ bağlantısını görmüyor vs. Bunlarla tekrar uğraşmak istemiyorum. FreeDOS'a Windows 10 yüklemek için temiz bir USB yapmıştım zaten; onu kullanmak istiyorum. FreeDOS'a nasıl çevirebilirim söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Normal kurulum yaparken kurulum ekranında C diskini biçimlendireceksiniz.

Windows kurulumu için yüklü Windows işletim sisteminizi silmeniz gerekmiyor, üzerine kurabiliyorsunuz veya kurulumda eski kurulumu tamamen silebiliyorsunuz.

Windows kurulumu için yüklü Windows işletim sisteminizi silmeniz gerekmiyor, üzerine kurabiliyorsunuz veya kurulumda eski kurulumu tamamen silebiliyorsunuz.

Çözüm

Denedim başarılı oldu. Yalnız usbyi çalıştırırken f12 yerine f8'i kullanmak gerekiyor, lenovo ideapad gaming serisi için. Teşekkür ederim yardımınız için)
Rufus programında FreeDOS diye bir şeçenek vardı onu USB belleğimize yazıp format atarmışcasına devam ederek işlemi tamamlayabilirsiniz.

Sizin söylediğinizi de denedim. Oldukça basitmiş ama işin içinden çıkamazdım yardımcı olmasanız, sağ olun gerçekten^^

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı