ahmet.bahceci Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar Windows 10 lisansı satın aldım ucuz satılan yerlerden. Bilgisayara format atsam bu lisans gider mi? Giderse nasıl aktarabilirim?
Arkadaşlar Windows 10 lisansı satın aldım ucuz satılan yerlerden. Bilgisayara format atsam bu lisans gider mi? Giderse nasıl aktarabilirim?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 11 Nisan 2021 #2 ahmet.bahceci dedi: Arkadaşlar Windows 10 lisansı satın aldım ucuz satılan yerlerden. Bilgisayara format atsam bu lisans gider mi giderse nasıl aktarabilirim? Genişletmek için tıkla... Ne zaman aldınız ve aldığınız key OEM mi, Retail mi?
ahmet.bahceci dedi: Arkadaşlar Windows 10 lisansı satın aldım ucuz satılan yerlerden. Bilgisayara format atsam bu lisans gider mi giderse nasıl aktarabilirim? Genişletmek için tıkla... Ne zaman aldınız ve aldığınız key OEM mi, Retail mi?
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 11 Nisan 2021 #3 OEM Key aldıysanız anakarta gömülür. Gitmez.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.032 Makaleler 26 Çözümler 519 11 Nisan 2021 #4 O lisanslar anakarta gömülüyor. Aynı sürümü kurduğunuz takdirde otomatik olarak etkinleşecektir.
ahmet.bahceci Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #5 Silinen üye dedi: Ne zaman aldınız ve aldığınız key OEM mi, Retail mi? Genişletmek için tıkla... OEM yad Retail olduğunu bilmiyorum 7 8 ay önce aldım
Silinen üye dedi: Ne zaman aldınız ve aldığınız key OEM mi, Retail mi? Genişletmek için tıkla... OEM yad Retail olduğunu bilmiyorum 7 8 ay önce aldım
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 11 Nisan 2021 #6 ahmet.bahceci dedi: OEM yad Retail olduğunu bilmiyorum 7 8 ay önce aldım. Genişletmek için tıkla... Linkini atabilir misiniz?
ahmet.bahceci dedi: OEM yad Retail olduğunu bilmiyorum 7 8 ay önce aldım. Genişletmek için tıkla... Linkini atabilir misiniz?
ahmet.bahceci Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #7 Madss dedi: Linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro Key Lisansı | Hızlı ve Güvenli Satın Al | Hemen Teslim Windows 10 Pro lisans key hemen satın al! Orijinal, ömür boyu geçerli ve anında teslim avantajıyla güvenli alışveriş fırsatını kaçırma! www.yazilimbudur.com
Madss dedi: Linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro Key Lisansı | Hızlı ve Güvenli Satın Al | Hemen Teslim Windows 10 Pro lisans key hemen satın al! Orijinal, ömür boyu geçerli ve anında teslim avantajıyla güvenli alışveriş fırsatını kaçırma! www.yazilimbudur.com
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 11 Nisan 2021 #8 ahmet.bahceci dedi: Windows 10 Pro Key Lisansı | Hızlı ve Güvenli Satın Al | Hemen Teslim Windows 10 Pro lisans key hemen satın al! Orijinal, ömür boyu geçerli ve anında teslim avantajıyla güvenli alışveriş fırsatını kaçırma! www.yazilimbudur.com Genişletmek için tıkla...
ahmet.bahceci dedi: Windows 10 Pro Key Lisansı | Hızlı ve Güvenli Satın Al | Hemen Teslim Windows 10 Pro lisans key hemen satın al! Orijinal, ömür boyu geçerli ve anında teslim avantajıyla güvenli alışveriş fırsatını kaçırma! www.yazilimbudur.com Genişletmek için tıkla...
ahmet.bahceci Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #9 Madss dedi: Eki Görüntüle 969891 Genişletmek için tıkla... Hiç dikkat etmemiştim. Teşekkür ederim