Windows 10 Lisans aktifleştirme.

Şahsen KMS gibi bir proglamla etkinleştirmek bir hataya düşeceğime, etkinleştirmeden kullanırım daha iyi.

Hayır oldukça kullanışlı niye hataya düşecen ki?
Hayır ben yeni bilgisayar aldım onda windows 10 home lisanslı format atarsam lisansı gider diye korkuyorum.

Gitmez de yani formatlarsam lisans gider mi diye soracağına neden lisans işe yarar bir şey mi diye sordun?

Güncelleştirmeleri edinemezsin galiba.
Korsan mı indirdin Windows'u?
Ya da (bilgisayarcı[!]) ya format arttırdın.

Bende bildiğim kadarıyla Windows'un orijinal olup olmamasıyla güncellemelerin bir bağlantısı yok .

Hayır ben yeni bilgisayar aldım onda Windows 10 Home lisanslı format atarsam lisansı gider diye korkuyorum.

Hayır gitmez, ama format atsan dahi BIOS'ta bulunan ürün anahtarı Home'a ait olduğundan her zaman Home olarak kurulur. Ancak yükseltme anahtarı ile Pro'ya yükseltebilirsin.

Hayır ben yeni bilgisayar aldım onda Windows 10 Home lisanslı format atarsam lisansı gider diye korkuyorum.

Eğer ayarlardan sıfırlamaya format diyorsan hayır gitmez ama harici olarak disk veya USB takarak atacaksan gider.

Hayır oldukça kullanışlı niye hataya düşecen ki?

Gitmez de yani formatlarsam lisans gider mi diye soracağına neden lisans işe yarar bir şey mi diye sordun?

Hocam KMS, trojan virüsü atıyor PC'ye. Neden PC'yi trojanla boşuna yorayım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…