3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 3 Haziran 2020 #11 189454 dedi: Şahsen KMS gibi bir proglamla etkinleştirmek bir hataya düşeceğime, etkinleştirmeden kullanırım daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hayır oldukça kullanışlı niye hataya düşecen ki? -DH&OH- dedi: Hayır ben yeni bilgisayar aldım onda windows 10 home lisanslı format atarsam lisansı gider diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Gitmez de yani formatlarsam lisans gider mi diye soracağına neden lisans işe yarar bir şey mi diye sordun?
189454 dedi: Şahsen KMS gibi bir proglamla etkinleştirmek bir hataya düşeceğime, etkinleştirmeden kullanırım daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hayır oldukça kullanışlı niye hataya düşecen ki? -DH&OH- dedi: Hayır ben yeni bilgisayar aldım onda windows 10 home lisanslı format atarsam lisansı gider diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Gitmez de yani formatlarsam lisans gider mi diye soracağına neden lisans işe yarar bir şey mi diye sordun?
PcHoca Decapat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 217 3 Haziran 2020 #12 333657 dedi: Güncelleştirmeleri edinemezsin galiba. Korsan mı indirdin Windows'u? Ya da (bilgisayarcı[!]) ya format arttırdın. Genişletmek için tıkla... Bende bildiğim kadarıyla Windows'un orijinal olup olmamasıyla güncellemelerin bir bağlantısı yok .
333657 dedi: Güncelleştirmeleri edinemezsin galiba. Korsan mı indirdin Windows'u? Ya da (bilgisayarcı[!]) ya format arttırdın. Genişletmek için tıkla... Bende bildiğim kadarıyla Windows'un orijinal olup olmamasıyla güncellemelerin bir bağlantısı yok .
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 3 Haziran 2020 #13 -DH&OH- dedi: Hayır ben yeni bilgisayar aldım onda Windows 10 Home lisanslı format atarsam lisansı gider diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır gitmez, ama format atsan dahi BIOS'ta bulunan ürün anahtarı Home'a ait olduğundan her zaman Home olarak kurulur. Ancak yükseltme anahtarı ile Pro'ya yükseltebilirsin.
-DH&OH- dedi: Hayır ben yeni bilgisayar aldım onda Windows 10 Home lisanslı format atarsam lisansı gider diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır gitmez, ama format atsan dahi BIOS'ta bulunan ürün anahtarı Home'a ait olduğundan her zaman Home olarak kurulur. Ancak yükseltme anahtarı ile Pro'ya yükseltebilirsin.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 3 Haziran 2020 #14 PcHoca dedi: Bende bildiğim kadarıyla Windows'un orijinal olup olmamasıyla güncellemelerin bir bağlantısı yok . Genişletmek için tıkla... Orjinal demedim, lisans etkinleşmez ise dedim.
PcHoca dedi: Bende bildiğim kadarıyla Windows'un orijinal olup olmamasıyla güncellemelerin bir bağlantısı yok . Genişletmek için tıkla... Orjinal demedim, lisans etkinleşmez ise dedim.
PcHoca Decapat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 217 3 Haziran 2020 #15 -DH&OH- dedi: Hayır ben yeni bilgisayar aldım onda Windows 10 Home lisanslı format atarsam lisansı gider diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer ayarlardan sıfırlamaya format diyorsan hayır gitmez ama harici olarak disk veya USB takarak atacaksan gider.
-DH&OH- dedi: Hayır ben yeni bilgisayar aldım onda Windows 10 Home lisanslı format atarsam lisansı gider diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer ayarlardan sıfırlamaya format diyorsan hayır gitmez ama harici olarak disk veya USB takarak atacaksan gider.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 3 Haziran 2020 #16 PcHoca dedi: Eğer ayarlardan sıfırlamaya format diyorsan hayır gitmez ama harici olarak disk veya USB takarak atacaksan gider. Genişletmek için tıkla... Hayır hiç bir türlü gitmez. BIOS ta saklanır.
PcHoca dedi: Eğer ayarlardan sıfırlamaya format diyorsan hayır gitmez ama harici olarak disk veya USB takarak atacaksan gider. Genişletmek için tıkla... Hayır hiç bir türlü gitmez. BIOS ta saklanır.
-DH&OH- Centipat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 11 3 Haziran 2020 #17 Uton dedi: İşe yaramadığını söylemedim gayet yarıyor, gidip key alanlar keriz değil ki. Genişletmek için tıkla... Tamam da merak ettiğim ne işe yarıyor?
Uton dedi: İşe yaramadığını söylemedim gayet yarıyor, gidip key alanlar keriz değil ki. Genişletmek için tıkla... Tamam da merak ettiğim ne işe yarıyor?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 3 Haziran 2020 #18 -DH&OH- dedi: Hayır ben yeni bilgisayar aldım onda windows 10 home lisanslı format atarsam lisansı gider diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Format atarsanız lisans gitmez.
-DH&OH- dedi: Hayır ben yeni bilgisayar aldım onda windows 10 home lisanslı format atarsam lisansı gider diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Format atarsanız lisans gitmez.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 3 Haziran 2020 #19 333657 dedi: Hayır oldukça kullanışlı niye hataya düşecen ki? Gitmez de yani formatlarsam lisans gider mi diye soracağına neden lisans işe yarar bir şey mi diye sordun? Genişletmek için tıkla... Hocam KMS, trojan virüsü atıyor PC'ye. Neden PC'yi trojanla boşuna yorayım ki?
333657 dedi: Hayır oldukça kullanışlı niye hataya düşecen ki? Gitmez de yani formatlarsam lisans gider mi diye soracağına neden lisans işe yarar bir şey mi diye sordun? Genişletmek için tıkla... Hocam KMS, trojan virüsü atıyor PC'ye. Neden PC'yi trojanla boşuna yorayım ki?
PcHoca Decapat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 217 3 Haziran 2020 #20 333657 dedi: Orjinal demedim, lisans etkinleşmez ise dedim. Genişletmek için tıkla... Orijinal olup olmaması zaten lisanla olur. bunun gibi mesela
333657 dedi: Orjinal demedim, lisans etkinleşmez ise dedim. Genişletmek için tıkla... Orijinal olup olmaması zaten lisanla olur. bunun gibi mesela