.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2018 #91 StyxQ dedi: Maalesef çekiliş sonuçlandı. Genişletmek için tıkla... Çekilişi yaparken beni ekledin mi? Bir mod. tarafindan mesajım silinmiş.
StyxQ dedi: Maalesef çekiliş sonuçlandı. Genişletmek için tıkla... Çekilişi yaparken beni ekledin mi? Bir mod. tarafindan mesajım silinmiş.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 22 Ekim 2018 #92 Pantheon dedi: Katılayım. Anakartı satınca benim OEM de gitti. Ne ara sonuçlandı. Genişletmek için tıkla... Anakartı satın alan kişi kullanabiliyor mu?
Pantheon dedi: Katılayım. Anakartı satınca benim OEM de gitti. Ne ara sonuçlandı. Genişletmek için tıkla... Anakartı satın alan kişi kullanabiliyor mu?
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Ekim 2018 #93 .I.N.И.A. dedi: Çekilişi yaparken beni ekledim mi? Bir mod. tarafindan mesajım silinmiş. Genişletmek için tıkla... Dün not defterine ekledim. İlk yorum attığınızda.
.I.N.И.A. dedi: Çekilişi yaparken beni ekledim mi? Bir mod. tarafindan mesajım silinmiş. Genişletmek için tıkla... Dün not defterine ekledim. İlk yorum attığınızda.
W Wero Ziyaretçi 22 Ekim 2018 #94 ForAnAngeL dedi: Anakartı satın alan kişi kullanabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... OEM Key’ler anakarta gömüldüğü için, evet kullanabiliyor.
ForAnAngeL dedi: Anakartı satın alan kişi kullanabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... OEM Key’ler anakarta gömüldüğü için, evet kullanabiliyor.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2018 #95 StyxQ dedi: Dün not defterine ekledim. İlk yorum attığınızda. Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun kazanana o zaman. Artık diğerine.
StyxQ dedi: Dün not defterine ekledim. İlk yorum attığınızda. Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun kazanana o zaman. Artık diğerine.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 22 Ekim 2018 #96 Silinen üye dedi: OEM Key’ler anakarta gömüldüğü için, evet kullanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum ve yıllardır bu sorunun cevabını merak ediyordum. Nasıl kullanacak peki?
Silinen üye dedi: OEM Key’ler anakarta gömüldüğü için, evet kullanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum ve yıllardır bu sorunun cevabını merak ediyordum. Nasıl kullanacak peki?
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.243 Çözümler 3 Yer İstanbul 22 Ekim 2018 #97 ForAnAngeL dedi: Evet biliyorum ve yıllardır bu sorunun cevabını merak ediyordum. Nasıl kullanacak peki? Genişletmek için tıkla... O anakartı kullandığı herhangi bir sistemde Windows kurduğu zaman etkinleşicek.
ForAnAngeL dedi: Evet biliyorum ve yıllardır bu sorunun cevabını merak ediyordum. Nasıl kullanacak peki? Genişletmek için tıkla... O anakartı kullandığı herhangi bir sistemde Windows kurduğu zaman etkinleşicek.
OceanWraith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 1.481 Çözümler 7 22 Ekim 2018 #99 cglralk@gmail.com Eğer GameTurk almadıysa.
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Ekim 2018 #100 @Spotter maalesef 1 saat içinde geri dönüşte bulunmadığın için üzülerek söylüyorum ki şansını kaybettin. 1.Yedek olan @OceanWraith ’un 1 saat içinde geri dönüş yapması gerekmektedir. OceanWraith dedi: alkcglr@gmail.com Eğer GameTurk almadıysa. Genişletmek için tıkla... Gönderiyorum KEY’inizi. Güle güle kullanın
@Spotter maalesef 1 saat içinde geri dönüşte bulunmadığın için üzülerek söylüyorum ki şansını kaybettin. 1.Yedek olan @OceanWraith ’un 1 saat içinde geri dönüş yapması gerekmektedir. OceanWraith dedi: alkcglr@gmail.com Eğer GameTurk almadıysa. Genişletmek için tıkla... Gönderiyorum KEY’inizi. Güle güle kullanın