Çözüldü Windows 10 Lisans Anahtarı Nasıl Kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ahmetyrn

Hectopat
Daha fazla  
Abi sana bir şey soracağım, Windows 10 lisansı alacağız ya key olarak gelecek, o keyi nereye yazacağız peki?

Windows kurulumda lisans sorar. Elinizde yoksa veya o an yazmak istemiyorsanız es geçebilirsiniz. Sonrasında Bilgisayarım'a sağ tuş > Özellikler'e tıkladığımızda açılan Sistem isimli pencerede altta lisans girmek için buton mevcut. Oraya tıkladığınızda lisans kodunu girmek için izin isteyecek, onayladıktan sonra kodu yazıp etkinleştirebilirsiniz.

Peki son bir sorum olacak internetten korsan Windows 10 yüklersem orjinal Windows 10 lisansını kullanırsam bir sıkıntı olur mu?
İlgin için çok teşekkür ederim beğendim.

Windows'u her zaman kendi sitesinden indirip kurun. Sistemin sağlıklı çalışması için bu şart. İnternette bulunan ISO dosyaları her zaman güvenilir olmayabilir. Hele ki torrent sitelerinde dağıtılan, önceden aktifleştirilmiş korsan sürümler ise. Onlara hiç bulaşmayın. Güvenilir ISO dosyası için kaynak:

Beni bilgilendirdiğin için sağ ol da FreeDOS işletim sisteminde de Windows 10'u yükleyip lisansı etkinleştiriyoruz değil mi?

FreeDOS kurulum rehberi mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Genel olarak Windows kurulum rehberleri:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sağ ol Allah'a emanet ol beni çok iyi bilgilendirdin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…