3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 30 Aralık 2020 #41 brtwhj dedi: Boş yere param gitmedi işte. Daha ne uzatıyorsun? Moderatör bey (!) Hayır Key vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ve moderatör olmak gibi bir çabam yok, üslubunuza dikkat edin!
brtwhj dedi: Boş yere param gitmedi işte. Daha ne uzatıyorsun? Moderatör bey (!) Hayır Key vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ve moderatör olmak gibi bir çabam yok, üslubunuza dikkat edin!
Cerealman Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #42 50 60 liralık Windows 10'lar da resmi değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
50 60 liralık Windows 10'lar da resmi değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yigido0990 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #43 brtwhj dedi: Boş yere param gitmedi işte.Daha ne uzatıyorsun?Moderatör Bey (!) Hayır Key vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam hala anlamıyorsunuz. Crack, burada yasaktır. Boşuna paranız gitmedi ama crack indirdiniz verileriniz gider.
brtwhj dedi: Boş yere param gitmedi işte.Daha ne uzatıyorsun?Moderatör Bey (!) Hayır Key vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam hala anlamıyorsunuz. Crack, burada yasaktır. Boşuna paranız gitmedi ama crack indirdiniz verileriniz gider.
B brtwhj Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #44 312971 dedi: Paran gitmedi ama verilerin gitti. Genişletmek için tıkla... Hayır gitmedi bilgin kardeşim(!) Ben akılsız değilim WinRAR'ı kurduktan sonra 5 kere virüs taraması yaptırdım.Ve temiz çıktı.
312971 dedi: Paran gitmedi ama verilerin gitti. Genişletmek için tıkla... Hayır gitmedi bilgin kardeşim(!) Ben akılsız değilim WinRAR'ı kurduktan sonra 5 kere virüs taraması yaptırdım.Ve temiz çıktı.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 30 Aralık 2020 #45 Cerealman dedi: 50 60 liralık Windows 10'lar da resmi değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedikleri deneme Key'leri. Zaten Microsoft paylşıyor. Fakat çakallar satıyor. OEM Key'ler onlar gibi değil.
Cerealman dedi: 50 60 liralık Windows 10'lar da resmi değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedikleri deneme Key'leri. Zaten Microsoft paylşıyor. Fakat çakallar satıyor. OEM Key'ler onlar gibi değil.
B brtwhj Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #46 yigido0990 dedi: Hocam hala anlamıyorsunuz. Crack, burada yasaktır. Boşuna paranız gitmedi ama crack indirdiniz verileriniz gider. Genişletmek için tıkla... Gitmedi efendim.
yigido0990 dedi: Hocam hala anlamıyorsunuz. Crack, burada yasaktır. Boşuna paranız gitmedi ama crack indirdiniz verileriniz gider. Genişletmek için tıkla... Gitmedi efendim.
yigido0990 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #47 brtwhj dedi: Hayır gitmedi bilgin kardeşim(!) Ben akılsız değilim WinRAR'ı kurduktan sonra 5 kere virüs taraması yaptırdım.Ve temiz çıktı. Genişletmek için tıkla... Hocam yeter ama ya. Hala kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Crack'i desteklemiyoruz. Virüsü de bırakın, bizim anlatmaya çalıştığımız şey crack sağlıklı değil.
brtwhj dedi: Hayır gitmedi bilgin kardeşim(!) Ben akılsız değilim WinRAR'ı kurduktan sonra 5 kere virüs taraması yaptırdım.Ve temiz çıktı. Genişletmek için tıkla... Hocam yeter ama ya. Hala kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Crack'i desteklemiyoruz. Virüsü de bırakın, bizim anlatmaya çalıştığımız şey crack sağlıklı değil.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 30 Aralık 2020 #48 brtwhj dedi: Hayır gitmedi bilgin kardeşim(!) Ben akılsız değilim WinRAR'ı kurduktan sonra 5 kere virüs taraması yaptırdım. Ve temiz çıktı. Genişletmek için tıkla... Kurduğunuz bir şey yok. İndirdiğiniz dosyayı lütfen Vt'de paylaşın da herkes görsün zararlı mı değil mi .
brtwhj dedi: Hayır gitmedi bilgin kardeşim(!) Ben akılsız değilim WinRAR'ı kurduktan sonra 5 kere virüs taraması yaptırdım. Ve temiz çıktı. Genişletmek için tıkla... Kurduğunuz bir şey yok. İndirdiğiniz dosyayı lütfen Vt'de paylaşın da herkes görsün zararlı mı değil mi .
B brtwhj Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #49 312971 dedi: Paran gitmedi ama verilerin gitti. Genişletmek için tıkla... Yav sen git canlı dersini dinle.
312971 dedi: Paran gitmedi ama verilerin gitti. Genişletmek için tıkla... Yav sen git canlı dersini dinle.