3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 30 Aralık 2020 #51 brtwhj dedi: Boş yere param gitmedi işte. Daha ne uzatıyorsun? Moderatör bey (!) Hayır Key vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Key vermediklerini zaten söyledim. Kendinizi teselli etmeye çalışmayın. Ve üslubunuza dikkat edin. brtwhj dedi: Yav sen git canlı dersini dinle. Genişletmek için tıkla... Üslubuna dikkat et.
brtwhj dedi: Boş yere param gitmedi işte. Daha ne uzatıyorsun? Moderatör bey (!) Hayır Key vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Key vermediklerini zaten söyledim. Kendinizi teselli etmeye çalışmayın. Ve üslubunuza dikkat edin. brtwhj dedi: Yav sen git canlı dersini dinle. Genişletmek için tıkla... Üslubuna dikkat et.
B brtwhj Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #52 312971 dedi: Kurduğunuz bir şey yok. İndirdiğiniz dosyayı lütfen Vt'de paylaşın da herkes görsün zararlı mı değil mi . Genişletmek için tıkla... Aga dosyayı kurduktan sonra sildim.
312971 dedi: Kurduğunuz bir şey yok. İndirdiğiniz dosyayı lütfen Vt'de paylaşın da herkes görsün zararlı mı değil mi . Genişletmek için tıkla... Aga dosyayı kurduktan sonra sildim.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 30 Aralık 2020 #53 brtwhj dedi: Aga dosyayı kurduktan sonra sildim. Genişletmek için tıkla... Tamam işte. Silmişsin. O yüzden temiz çıkmış. Dosyayı indirdiğiniz anda zaten verilerinizin çalınması için açık kapı bıraktınız.
brtwhj dedi: Aga dosyayı kurduktan sonra sildim. Genişletmek için tıkla... Tamam işte. Silmişsin. O yüzden temiz çıkmış. Dosyayı indirdiğiniz anda zaten verilerinizin çalınması için açık kapı bıraktınız.
B brtwhj Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #54 312971 dedi: Key vermediklerini zaten söyledim. Kendinizi teselli etmeye çalışmayın. Ve üslubunuza dikkat edin. Üslubuna dikkat et. Genişletmek için tıkla... Tamam abi çok koyktum.Biy daha iç kötü konuçmam(!) 312971 dedi: Tamam işte. Silmişsin. O yüzden temiz çıkmış. Dosyayı indirdiğiniz anda zaten verilerinizin çalınması için açık kapı bıraktınız. Genişletmek için tıkla... Hayır bilmediğinz şeylere ön yargılı olmayın.
312971 dedi: Key vermediklerini zaten söyledim. Kendinizi teselli etmeye çalışmayın. Ve üslubunuza dikkat edin. Üslubuna dikkat et. Genişletmek için tıkla... Tamam abi çok koyktum.Biy daha iç kötü konuçmam(!) 312971 dedi: Tamam işte. Silmişsin. O yüzden temiz çıkmış. Dosyayı indirdiğiniz anda zaten verilerinizin çalınması için açık kapı bıraktınız. Genişletmek için tıkla... Hayır bilmediğinz şeylere ön yargılı olmayın.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 30 Aralık 2020 #55 brtwhj dedi: Tamam abi çok koyktum. Biy daha iç kötü konuçmam(!) Genişletmek için tıkla... Neyse, kendini avutuyorsun. Sana hakaret etmedim ve sadece uyardım.
brtwhj dedi: Tamam abi çok koyktum. Biy daha iç kötü konuçmam(!) Genişletmek için tıkla... Neyse, kendini avutuyorsun. Sana hakaret etmedim ve sadece uyardım.
yigido0990 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #56 brtwhj dedi: Tamam abi çok koyktum.Biy daha iç kötü konuçmam(!) Hayır bilmediğinz şeylere ön yargılı olmayın. Genişletmek için tıkla... Ne diyim artık. Crack iyi değil diyoruz. Sen hala dalga geçiyosun. Kuralları okumadın mı?
brtwhj dedi: Tamam abi çok koyktum.Biy daha iç kötü konuçmam(!) Hayır bilmediğinz şeylere ön yargılı olmayın. Genişletmek için tıkla... Ne diyim artık. Crack iyi değil diyoruz. Sen hala dalga geçiyosun. Kuralları okumadın mı?
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 30 Aralık 2020 #58 brtwhj dedi: Tamam abi çok koyktum. Biy daha iç kötü konuçmam(!) Hayır bilmediğinz şeylere ön yargılı olmayın. Genişletmek için tıkla... Bilmediğim mi? Her gün uğraşıyorum warezlerle. Çalışma çekillerini hangi serverlarla çalıştıklarını.
brtwhj dedi: Tamam abi çok koyktum. Biy daha iç kötü konuçmam(!) Hayır bilmediğinz şeylere ön yargılı olmayın. Genişletmek için tıkla... Bilmediğim mi? Her gün uğraşıyorum warezlerle. Çalışma çekillerini hangi serverlarla çalıştıklarını.
B brtwhj Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #59 Yav fakirim ama enayi de değilim.Antivirüsde tarattım temiz çıktı dosya.Siz boş yere para dökün.
yigido0990 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #60 brtwhj dedi: Yav fakirim ama enayi de değilim.Antivirüsde tarattım temiz çıktı dosya.Siz boş yere para dökün. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam en akıllı sizsiniz. Bırakın arkadaşlar uğraşmayı. Akıllılara kafa tutulmaz. En haklı sizsiniz.
brtwhj dedi: Yav fakirim ama enayi de değilim.Antivirüsde tarattım temiz çıktı dosya.Siz boş yere para dökün. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam en akıllı sizsiniz. Bırakın arkadaşlar uğraşmayı. Akıllılara kafa tutulmaz. En haklı sizsiniz.