Windows 10 lisans girmek için format atmak gerekir mi?

Mertcaglar1905

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 7 ay önce bilgisayar topladım ve param olmadığı için maalesef crack kullanmak zorunda kaldım ve şimdi crack programını kaldırıp lisans almak istiyorum. Temiz kurulum yapmak için tekrardan format atıp OEM Windows 10 mu almam sağlıklı olur yoksa kodu direkt kullanmak mı?
NOT: Oyunlarım "D" diskinde, o konuma format atmak istemiyorum. Herhangi bir virüs yine olur mu formattan sonra?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz kurulum yapmak için tekrardan format atıp OEM Windows 10 mu almam sağlıklı olur yoksa kodu direkt kullanmak mı?
KMSpico'yu tamamen kaldırıp, güncel bir antivirüs ve antimalware ile taratın.
Lisansı direkt girebilirsiniz. Sıfırdan kuruluma gerek yok.
NOT: Oyunlarım "D" diskinde, o konuma format atmak istemiyorum. Herhangi bir virüs yine olur mu formattan sonra?
Evet. D diskine de bulaşacağı için, format sonrası yine başınıza bela olur.
Bu durumda ya virüs temizlenmeli ya da komple disk sıfırlanmalıdır.

KMSpico adlı programı kaldır. Güzelce Malwarebytes ile tarat çıkanları sil. Sonra ESET ile ya da başka bir antivirüs ile tarat çıkan her virüsü sil. Sonrasında aldığın lisansı ilk önce CMD'ye şu komutları girip yeniden başlat.

slmgr.vbs /upk
slmgr.vbs /cdns

Bundan sonrasında yeniden başlattıktan sonra lisans anahtarını gir sonrasında Microsoft hesabınızla ilişkilendir. Selamlar.

Çok zor bir iş değil hocam. Öncelikle kurulumlu KMS kullandıysanız Revo Uninstaller ile kaldırın. Daha sonra C:\Windows klasörüne girin. En alta inin orası .exe ve .dll dosyalarının olduğu yer. Orasının resmini yollayın değişik 2 adet dosya olacak onlar silinecek. SECOH-QAD.exe ve SECOH-QAD.dll görürseniz bunları silin. Yoksa ekran görüntüsü atın yardımcı olurum.

Sonra görev zamanlayıcıyı açın. KMS adında bir şeyler arayın hocam. Bazen bir klasörün içinde, bazen de görev zamanlayıcı kitaplığının içinde olabiliyor. Bulduklarınıza sağ tıklayıp sil deyin.

Daha sonra komut istemini yönetici olarak başlatacaksınız ve şu kodları gireceksiniz:

slmgr.vbs /upk
slmgr.vbs /cdns

Bilgisayarı yeniden başlatınca lisanslar ve KMS silinmiş olacaktır.

Üstteki arkadaşın yöntemini yazacaktım tam. Eğer ona rağmen içiniz rahat etmeyecekse "Ayarlar-Güncelleştirme ve Güvenlik-Kurtarma bölümüne girin ve "Bu bilgisayarı sıfırlayın" yazısının altında "Başlayın" butonuna tıklayın. Adımları ilerledikten sonra sadece Windows'un olduğu sürücüyü sıfırla derseniz C sürücüsü fabrika ayarlarına kısa sürede dönecektir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı